2777
2789

منی که فرهنگم اجازه نمیده خب پارتنر داشته باشم خب مجبورم شوهر کنم تاپیک قبلی م بعضیا جوری گارد گرفتن انگار ازدواج جرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حلال خدارو حرام و حرام خدا روحلال اعلام کردن مال همین دوره زمونه شده حرفهایی ک امام علی تو نهج البلاغه گفته

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

هیچ کدوم اخ نیست با توجه به دلخواه اون آدم 

ولی ازدواج تو سن پایین مزخرفه 

پارتنر داشتن اوکی هست ولی ب شرطی که قصد جدی باشه نه اینکه از این ب اون بپری...

شرایط... رفتار شخص و توقعات هستن ک مشخص میکنندچی. مناسب هست یا ن

خوب یا بد مطلق وجود نداره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

عزیزم اگه زندگی واقعی همین کاربر هایی که اینجا نظرات خاص خودشو میدنو از نزدیک ببینی حتی به نظراتشون فکرم نمیکنی چه برسه عمل!

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اون گارد به خاطر سن بوده نه خود ازدواج 

شما گفتی کنکوری هستی و احتمال دادت سنت کم باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ازدواج صد پله بهتر از رل و پارتنره ، تکلیفت مشخص ، عاقبت کار معلوم ، خانواده مطلع ،البته اگه انتخابت درست باشه

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اونا تو دیوارن احمق و بی تجربن

عزیزجان ایشون ۱۹سالشه کلا

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

واسه دختری هم‌سن و سال شما هم ازدواج اَخه و هم پارتنر داشتن

وقتی فرصت داشتی و خانوادت هم همراهت بودن باید درستو بخونی دیگه

حالا امسال نشد، بخون سال دیگه برو دانشگاه مطمئن باش به حس الانت میخندی

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝