2777
2789

میخوام بدونم  چی میشه ک اینطوری میشه روز موعود لک بیاد ولی پریود نشی دوماااه

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری😅😅😅

اگ باردارم چرا خودشو نشون نمبده منفیه بی بی چک🤣باورت میشه پرژسترون هم خوردم زعفرووون زنجبیللل دارچین کوفت زهرمار😑تنبلی تخمدان و کیستم ندارم خدابا منو بکش راحت شم😑🫤😭

خیلی پیش امده ولی نمیدونم چرا دکتر نرفتم

واییی چطور میتونی من انقد بهش فکر میکنم معذرت میخوام خودمو گ..ایدم😑😑😑😑😑

من یه بار حدود همین دوماه اینا پریود نشدم رفتم دکتر گفت که شکرک زده رحمت البته یه اصطلاح داشت خیلی س ...

به ابلفض من شیرینی دوس ندارم زیاد نمیخورم😑خدا لعنت کنه این رحمو دهن منو سرویس کرد یروز درش میارم میندازم جلو سگگگ

اگ باردارم چرا خودشو نشون نمبده منفیه بی بی چک🤣باورت میشه پرژسترون هم خوردم زعفرووون زنجبیللل دارچی ...

اسی منم این ماه مثل توشدم دقیقا دوتا بی بی چک وحتی آزمایش خون دادن منفی بودن حالادیروزشدم

فک کنم واسه تغییرفصله

من برای اولین باراینطورشدم دوماه پیش شده بودم وحالادیروزشدم تاقبلش خیلییی منظم بودم ولی نمیدونم بخاط ...

😑😑😑کوفت بگیرم منو

چ فصلی چ کشکی هربلایی سر خودم اورذم امکان نداره پریود نشم سابقه نداشتممم من آخربن بار بهمن ماه پریود شدمم

😑😑😑کوفت بگیرم منوچ فصلی چ کشکی هربلایی سر خودم اورذم امکان نداره پریود نشم سابقه نداشتممم من آخرب ...

خب منم دقیقامنظم بودم هرماه الان دیروزبعددوماه شدم

سونوهم رفتم مشکلی نبود گفتم واسه تغییرفصله