2777
2789

من بشدت وابسته مادرم بودم دختر کوچیکیه بودم وقتی مادرم فوت شدن بشدت حال من بد شد فشارخون بالا گرفتم که غیر قابل کنترل بود  و با ازمایش های فراوان متانفرین من بالا بود یعنی دو برابر بالا رفته بود چندبار بستری شدم افسردگی شدید گرفتم چندین دکتر بمن گفتن سرطان داری و اینم رو غم مادرم اضافه شد تااینکه با اسکن های زیاد و پت اسکن مشخص شد سرطان ندارم و دلیل   بالا رفتن این ازمایش هام همش

استرس بیش از حد و اندازه بوده شوهرمم اعتیاد داره بماند ک چقدر اذیتم کرده من نذر کرده بودم اگ سرطان نداشتم برم پابوس  امام رضا و رفتم و اطرافیان همه گفتن رفته تفریح  مادرشو فراموش کرده غم نداره گریه هاش دروغی بوده و چند شب پیشم ب اصرار دوستم رفتم عروسی که ارایش خیلی ملایم داشتم لباس مجلسی هم نپوشیدم فقط یه جا نشستم اونم بخواطر حال خودم چون خیلی مریضم فشارم بالاست و بخواطر دخترم که کوچیکه میخوام حالم خوب بشه  ولی نه مادرمو فرامو

ش کردم نه میتونم فراموش کنم چیکارکنم که ازحرفای بقیه ناراحت نشم دلم میشکنه درحالیکه مادرمو من بیشتر از همه دوست داشتم الان اینجور میگن  راجب عروسی هم همینو گفتن یه سال مادرش نشذه رفته عروسی

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=378565363]از اون اطرافیان دوری کن  محیط رو عوض کن[/QUOTE

کاش میتونستم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

[QUOTE=378565363]از اون اطرافیان دوری کن محیط رو عوض کن[/QUOTEکاش میتونستم

به منم گفتن گریه وزاری نکرد .من اهمیت نمیدم .همین که خدا میدونه چی به چیه بسمه

لایک نکنید .توروخدا 
عروسی وسفر و هرجا رفتی نوش جونت .کار اشتباهی نکردی .بذار گناهاتو بشورن چیکارشون داری عزیزم😊

من کاری شون ندارم. وبیخیال نمیتونم باشم حرص میخورم  من فشارخونم عصبیه بخدا تو خونه ارامش ندارم شوهرم اعتیاد سنگین داره همش می‌خوام خودمو سرگرم کنم فرار کنم از مشکلات

حرص نخورم چون بلافاصله فشارم بالا میره دکترا چندین بار بمن هشدار دادن ممکنه سکته کنم از بس فشارخونم بالامیره

دهن مردم هیچ موقع بسته نمیشه ، ولشون کن بزار هر چی میخوان بگن . فقط خودت مهمی و آرامشت، منم مامانم پ ...

دقیقا منم میخوام فرار کنم از غم ها و مشکلات و اصلا خدا شاهده یه ثانیه مادرمو فراموش نکردم

عزیزم غم خیلی بزرگی داری میفهمم چون کشیدم 

من عروس شدم و از بس وابسته مامانم بودم ار کنارشون نرفتم و تو خونه شون ساکن شدم یعنی میخوام بگم اینقد وابسته بودم.

چرا میخوای خودتو به مردم نشون بدی و از حرف مردم میترسی.؟اگه غمگینی برا خودتی و اگه تونستی با این مسأله کنار بیای هم برا خودتی این وسط حرف مردم اصلا نباید برات اهمیت داشته باشه.این مساله رو تو خودت حل کن بخاطر دخترت کارخوبی کردی رفتی عروسی اینجوری دل مامانت خوشحالتر میشه.استرس رو از خودت دور کن تو حیفی بخوای از الان این مریضیارو داشته باشی یادت نباید بره تو الان خودت مادری

و اگع زندگی پس از زندگی رو نگاه کرده باشی متوجه میشی این  ناراحتی بازماندگان فقط حال مرده رو بد میکنه و غصه دارش میکنه پس اگع مامان دوس بودی الان باید زودتر برگردی به حالت نرمالت

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
عزیزم غم خیلی بزرگی داری میفهمم چون کشیدم من عروس شدم و از بس وابسته مامانم بودم ار کنارشون نرفتم و ...

اره خواهر گلم من این برنامه رو نگاه کردم حتی پارسال بع مامانم میگفتم نگاه کنه باهم می‌دیدیم غم مادر هرگز فراموش شدنی نیس بخصوص وقتی آدم تو اوج جوانی باشه  من نه پدر دارم ن مادر شوهرمم خیلی خیلی منو اذیت میکنه  خیلی وابسته بودن اصلا خوب نیست اگرهم جایی رفتم فقط بخواطر حال روحی من بوده ازمریضی خسته شدم 

من کاری شون ندارم. وبیخیال نمیتونم باشم حرص میخورم من فشارخونم عصبیه بخدا تو خونه ارامش ندارم شوهرم ...

برو مشاور خودتو تخلیه کن وراه کار هم بگیر

لایک نکنید .توروخدا 
اره خواهر گلم من این برنامه رو نگاه کردم حتی پارسال بع مامانم میگفتم نگاه کنه باهم می‌دیدیم غم مادر ...

خدا صبرت رو بیشتر کنه گلم،اجر سختی هایی هم که میکشی برسه به روح مادر عزیزت.نداشتن مادر خیلی سخته خیلی.....ولی الان اگع میتونی بخاطر شادی روح مادرت یه جوری به زندگیت برس که مادرت که میبینتت خوشحال شه.حال خودتو و زندگیتو عوض کن،یه سری چیزا رو باید پذیرفت یعنی زندگی مجبورت میکنه بپذیری پس تو خودت حلش کن یکی همین فوت مادرت یکیش اعتیاد همسرت

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔