2777
2789
عنوان

وسواس

61 بازدید | 7 پست

سلام  سوال شاید کمی تخصصی باشه فقط اگر  تجربه داشته و تجربه شما برای من خیلی میتونه کمک کننده باشه جای دیگری به ذهنم نرسید که بتونم سوالم بپرسم و دوست ندارم از افراد متخصص گر تئوریک بپرسم میخوام تجربه گر و درمان شده  و یا در تحت درمان به این سوالم پاسخ بده سوالم وسواس هست چه فکر چه شستشو چه نظافت و چه تقارن فرقی نداره ایا وسواس داشته بتونه خودش خودش درمان کنه  خب علم روانپزشکی میگه اختلال در ترشح  هورمون سرتونین    که ایجاد شده  باعث وسواس میشه و علتش هم مشخص نیست تا کنون کاهش سرتونین و افزایش کورتیزول باعث اضطرب میشه و روانشناسم میگه عملکر شناختی  سوالم اینه کسی تونسته با تغییر نحوه فکر بتونه وسواسش  درمان کنه یا کنترل کنه و زمانی که گذاشته و استمرار داشته تا نورون های با افکار هم مسیر بشه چقدر بوده

من ایام کرونا وسواس شستشو گرفتم با اینکه قبلش هیچ وسواسی نداشتم کل زندگیم شده بود وسواس و واقعا نمیتونستم خودمو تحمل کنم با مراجعه به روانپزشک و دارو خوب خوب شدم و الانم دیگه هیچ وسواسی ندارم

به نظرم انتظار درمان بیماریهای روحی به وسیله خود فرد مثل انتظار درمان رگهای بسته قلب یه نفر بدون عمل جراحیه

من ۲سال درگیر حرف های منفی خواهرم بودم وعذاب میکشیدم تا اینکه کتاب ذهنیت برنده رو خوندم 

اونجا گفته بود کاربدی ک میخوای ترک کنی رو روی برگه بنویس 

و هر بار ک اون رو انجام دادی تو روز ی ضربدر بزن 

منم اومدم ی برگه چسبوندم رو دیوار  بعد هر بار ک به حرف های خواهرم وحتی خود خواهرم  فکر میکردم یه ضربدر میزدم روز اول ۱۶بار فکر کردم روز دوم ۱۵ و ب همین روال کم شد 

روز ۲۱ ۱بار الان هیچ بار بعد از ۲ماه 

برای من خیلی خیلی نتیجه دادمن ضربه های بزرگی از این فکر کردن ب حرف های خواهرم خوردم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ایام کرونا وسواس شستشو گرفتم با اینکه قبلش هیچ وسواسی نداشتم کل زندگیم شده بود وسواس و واقعا نمیت ...

یعنی دارو های با جذ سرتونین مصرف کردید مثل اسنترا و .... ؟

من ۲سال درگیر حرف های منفی خواهرم بودم وعذاب میکشیدم تا اینکه کتاب ذهنیت برنده رو خوندم اونجا گفته ب ...

فقط از همین روش و نتیجه براتون رضایت بخش بوده یعتی فکردمیکنید بهبودتون ثبات داره؟

فقط از همین روش و نتیجه براتون رضایت بخش بوده یعتی فکردمیکنید بهبودتون ثبات داره؟

الان از اینکه وسواس داشتم متنفر بودم روش های زیادی رو امتحان کردم برای من این روش جواب داد