الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم عزیزم واقعا نمیدونم به نظرم با خانواده اش صحبت کن کسی که ازش حساب ببره باهم برین مشاوره بچتون خیلی کوچیکه خیلی روش تاثیر های بدی میزاره این طوری رابطه تتون
چون بچه یه خانواده ایده آل میخواد خیلی آسیب میبینه طلاق که از اون بد تر
شوهرت ام اون طور که گفتی اگه اشتباه نکنم باید ۳۶ سالش باشه خوب اگه بخواب فکرشو کنی ۱۰ سال اختلاف سنی ام کلی هست میدونی چی میگم اون حال و هوای سن تو رو گذرونده درکت نمیکنه الان مخصوصا تو این شرایط سخت اقتصادی خسته از سر کار میاد حوصله نداره عادیه ولی بد دهنی و نفرین و بشین توجیح ش کن برین مشاوره یا خودت بشین باهاش حرف بزن بگو من هیچ به فکر بچه خودت نیستی کارای بد تون و بزارین کنار تو ام دیدی اینطوری میکنه زیاد غر نزن اصلا حرف نزن آروم شد بهش بفهمون ناراحت شدی خوب بلاخره یه روزی همو دوست داشتین که ازدواج کردین هنوزم دوست داره حتما ولی حوصله نداره یا یادش رفته روزای خوبشو بخدا مردا تو شرایط خیلی سختی هستن خیلی سخته تو این دوره زمونه کار کردن و هم زمان خوش بر و رو و خندون بودن