2777
2789

طرفای دو سه ماه پیش لباس زیرم خیلی بوی بدی میداد کلا خیلی بد بود .  رفتم ازمایش کامل دادم دکتر گفت همه چیزت میزونه فقط باکتری ادرارت زیاده دارو داد خوردم بهتر شدم ولی بعد چند هفته الان دوباره بوی بد دارم یعنی لباس زیرم رو بو میکنم عذر میخوام حالم بهم میخوره از اونور همیشه چندین ساله قارچ واژن هم دارم ولی خب دارو دکترا میدادن میخوردم بهتر میشدم الانم فکر نکنم زیاد باشه 

حالا تنبلی تخمدان هم دارم چند ساله و الانم دو‌ماه پریود نشدم 

دارو و اینام مصرف کردم ولی تصمیم گرفتم کنار بزارم و رو لایف استایلم کار کنم و خودم  درگیر دارو ها نشم چون اذیت بودم سردرد و بی حالی و بعد قطع دارو به شدت اضافه وزن میگرفتم 

خسته شدم بخدا 

ورزش و رژیم کلا به لاغریم و روحیه ام کمک کرد اما الان چون پریودم عقب افتاده اصلا نمیتونم رژیم بگیرم کلافه ام 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای من تیروئیدهبعد پنج سال فهمیدم باید سبک زندگیمو درست کنم و دارو.. تاثیر خاصی نداره

ینی دارو رو گذاشتین کنار؟مگه نمیگن باید تا اخر عمر بخوریم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من دارو نخوردم،میخواستم بخورم که گفتن برای هورمون فقط تغییر لایف استایل جواب میده

چند بود عدد هورمونتون؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅