2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام!

الان دقیقا مطالعه کنکوری اینه؟ درسنامه و کتاب رو میخونی، تست میزنی( حالا سنجشی، آموزشی و ... ) تحلیل میکنی و اگر آزمون ثبت نام کرده باشی آزمون میدی، کلاس میری و میتونی تو کنکور جواب بدی؟ 

احساس میکنم کنکور خیلی سخت تر از اینه. یا شاید تصورم غلطه.

سلام!الان دقیقا مطالعه کنکوری اینه؟ درسنامه و کتاب رو میخونی، تست میزنی( حالا سنجشی، آموزشی و ... ) ...

بله همینه ولی بهترین راه اینه برای دریایی مثل منطق و فلسفه و ریاضی فیلم از اساتید کلاسینو ببینی بعد اگه خواستی روزنامه وار درسنامه رو بخونی بعد تست بزنی نخواندی هم درسنامه رو مشکلی نیست فقط فیلم ببینی برای این درسا و نکته برداری کنی از حرفهای استاد همون کفایت می کنه

ببین من خودم یکی از کسایی بودم کنکور رو خیلی سخت می گرفتم خیلی خیلی بعد رفتم دادم فهمیدم چقدر بیخود سختش کردم و خیلیای دیگه مثل من اون دانشگاهی که من دلم می خواست با شاید ۲۰۰۰ رتبه اختلاف (فرهنگیان می خواستم) نشسته بودن و من اون لحظه دیدم سخت نبود فقط سختش کرده بودم ازش بت ساخته بودم می گفتم فقط تموم بشه بره بعدش میرم یه عالم تفریح میرم بیرون در صورتی که وقتی درآمد داشته باشی اینارو داری وقتی دستت تو جیب خودته کیف می کنی چون هرچی دلت می خواد می خری اما وقتی فعلا نداری تفریح هم نمی تونی بری زیاد

بله همینه ولی بهترین راه اینه برای دریایی مثل منطق و فلسفه و ریاضی فیلم از اساتید کلاسینو ببینی بعد ...

تشکر، امیدوارم در رشته تون از بهترین ها بشید

ولی احتمالا‌ این غول کنکور تا خود روز کنکور تو ذهنم باقی باشه! ممنون

بچه ها من برنامه می نویسم رایگان اگه کسی خواست البته برای کسی که مثلاً الان یازدهمین شاید بگید دانشگاه یا رشته تاپیک نیستی ولی برای مشاور دنبال رشته تاپ و اینا نگردین اینو از من بشنوین بعضیا صد برابر اونایی که بهترین دانشگاه ها هستن می تونن بهتون مشاوره بدن و کمکتون کنم چون تجربه دارن چون اشتباه کردن راه درستو یاد گرفتن حالا من نه هرکس دیگه

تشکر، امیدوارم در رشته تون از بهترین ها بشیدولی احتمالا‌ این غول کنکور تا خود روز کنکور تو ذهنم باقی ...

خواهش می کنم ببین من فقط می گفتم خدایا کی میشه از سرش راحت بشم ببین من اونقدر نخوندم واقعا یعنی پیوسته نخوندم ولی نهایی ها رو خوب دادم و رفتیم از اون چیزی که فکر می کردم خیلی خیلی بهتر شد به لطف خدا

تشکر، امیدوارم در رشته تون از بهترین ها بشیدولی احتمالا‌ این غول کنکور تا خود روز کنکور تو ذهنم باقی ...

وقتی رتبم اومد با خودم گفتم چی می شد فقط یکم دیگه می خوندم دوتا سوال بیشتر جواب می دادم الان جایی که دلم می خواست بودم حالا خودت کنکور بدی متوجه میشی برگردم به قبل سرمو از کتاب در نمیارم این بیرون وقتی پول نداشته باشی به درد نمی خوره امیدوارم به هرچی که دلت می خواد برسی😍 راستی پایه چندمی؟

وقتی رتبم اومد با خودم گفتم چی می شد فقط یکم دیگه می خوندم دوتا سوال بیشتر جواب می دادم الان جایی که ...

من راستش زیاد پول رو معیار‌قرار ندادم😁...  تشکر! برای شماهم.

پایه دهم

من راستش زیاد پول رو معیار‌قرار ندادم😁... تشکر! برای شماهم.پایه دهم

خوبه اتفاقا منم معیارم نبود اصلا من عاشق معلم بودن بودم یعنی الانم هستم ولی خب وقتی میای دانشگاه متوجه میشی اینکه خودت مستقل باشی خیلی خوبه یعنی دستت توی جیب خودت باشه به هر حال الان گلدن تایم هست برات بچسب به درست ۲۴ لازم نیست بخونی روزی پنج ساعت بخونی ولی هر روز بخونی مطمئم باش اون چیزی که تو ذهنته قبول میشی راستی هدفت چیه؟