2777
2789
عنوان

امروز چقدر خوب بود

141 بازدید | 16 پست

بچه‌ها من معمولا یه مسیر طولانی رو با تاکسی رفت و آمد میکنم 

امروز رفته بودم کتابخونه خدا رو شکر خوب خوندم 

بعد موقع برگشتنی سوار تاکسی شدم ، جاتون خالی یه نم بهاری میزد اصلأ بهشت 

آروم آروم شکوفه درختا می‌ریخت زمین خیلی‌ رویایی بود راننده هم یه فلش در از آهنگ های خانوم مهستی گذاشته بود می‌خوند ، چه خوندنی . داد میزنم که ساقی می‌خونه بی شرااااابه 

جاتون خالی الانم اومدم خونه لباس پلوخوری هامو پوشیدم داریم میریم مهمونی 

ایح ایح ایح ایح ایح 😁

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

کاشکی منم میرفتم کتابخونه

اه

چقدر تنبلم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتم گزارشت از امروزو. 

اینجام بارون میومد هوا عالی بود. 

با اینکه یه مشکلی هم پیش اومد ولی بارون با خودش شست و بردش و بعدم حکمتش برام عیان شد و حالمم خوب شد🌿

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

میخواستم بنویسم مگه کتابخونه جمعه ها بازه که فهمیدم امروز جمعه نیست...

وای حالم بده😂😭

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

کاشکی منم میرفتم کتابخونهاهچقدر تنبلم

خیلی‌ رو روحیه تاثیر مثبت می‌ذاره برو حتماً 

یه اکیپ هم بتونی پیدا کنی با هم تایم استراحت و ناهار داشته باشین عالیه 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

خیلی‌ رو روحیه تاثیر مثبت می‌ذاره برو حتماً یه اکیپ هم بتونی پیدا کنی با هم تایم استراحت و ناهار داش ...

مرسی عزیزم میرم فردا حتما💖

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

میخواستم بنویسم مگه کتابخونه جمعه ها بازه که فهمیدم امروز جمعه نیست...وای حالم بده😂😭

حالا شهر ما کلی رفتیم اداره صحبت کردیم جمعه ها هم پول میگیرن واسمون کتابخونه رو باز میکنن 

منم امروز تو بارون پیاده رفتم یه مسیریو یخ زدم ولی خیلی حس خوبی داشت

کلا بارون بهار یه چیز دیگه است 

خداروشکر ک خوب بوده برات انشاالله هر روزت بهتر از این باشه ☘️☘️

قربونت برم 

هم‌چنین شما هم همینطور ❤️❤️❤️

حالا شهر ما کلی رفتیم اداره صحبت کردیم جمعه ها هم پول میگیرن واسمون کتابخونه رو باز میکنن

چه خوب به نظرممممم

کاش حداقل ساعت پنجشنبه هارو بیشتر میکردن اینجا از هست صبحه تا یک روز های پنجشنبه جمعه ها هم که تعطیل😑

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍