2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا بابام

79 بازدید | 14 پست

من مامان و بابامم طلاق گرفتن و من از خرداد 1403 تازه مامانمو میدیدم الان یه چند ماهیه دعوا کردیم و همو نمیبینیم بعد از دعوا یه حدود دوهفته پیش مامانمم زنگ زد ولی بابامم گفت بلاکش کن و من درستش میکنم وحتی مامانمم گفت شکایت میکنم و خوب امروز دم مدرسه مامانم اومد و دوستمم پیشم بود میخواستم محل نزارم ولی خوب صدام کرد و دوستمم میدونست مامانممه و دیگه دستمو گرفت مجبور شدم بر گردم باهاش تا خونه بیام ولی بابام میگه که کارت اشتباهه بودو به من میگی نمیخوایشو باهاش میای خونه،دیگه من کاری باهات ندارم. خوب من چیکار میکردم جلوی دوستام؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکردیبه بابات خیلی آروم و مهربون بگو بابا به خاطر روابط شخصی منو تحت فشار نذار. مگه من چند سا ...

اصلا نمیزاره من حرف بزنم سریع که من وسط شما گیر افتادم درحالیکه من حتی نخواستم کمکم کنه

منم بعد از 6 سال مامانمو دیدم اونم بابام به مامانمم گفت این بچه مامانمم میخواد🤡👍🏻

بی نظیره

زندگیمون بی نظیره

من با مامانمم 

از هفت سالگی به بعد بابامو ندیدم ولی روزی 3-4 بار میگه نمیخوامت گمشو پیش بابات و خسته شدم ازت✨😍

بی نظیرهزندگیمون بی نظیرهمن با مامانمم از هفت سالگی به بعد بابامو ندیدم ولی روزی 3-4 بار میگه نمیخوا ...

زندگیمون عالییی🤡✨✨

بابای منم روز دوبار عین مامانت شدی میخوای برو پیش اون زندگی کنو از این حرفا درحالیکه میدونه من این کارو نمیکنم

دیگه حوصله توضیح دادن ندارم ولی بازم ببینم میتونم

عزیزم

می‌دونم شرایط سختی داری

ولی باباتو عادت نده تحت فشار بذاردت

وقتی داد میزنه هیییییچی نگو. سرتو بنداز پایین اصلا به یکی آهنگای بی تی اس فکر کن. بذار عذاب وجدان بگیره بابت اذیت کردنت. سه چهار ساعت بعد برو با آرامش بگو بابا میشه حرف بزنیم؟ 

اگرم دیدی داره تند میره بگو بابا قول دادی با آرامش حرف بزنیم این طوری مشکل حل نمیشه 

عزیزممی‌دونم شرایط سختی داریولی باباتو عادت نده تحت فشار بذاردتوقتی داد میزنه هیییییچی نگو. سرتو بند ...

من ارمی نیستم😭😂مرسی از حرفایی که زدی خیلی کمکم کرد✨