2777
2789

سلام من امروز یه گوشی نو خریدم یکمی به منو برنامه های پیشفرض گوشیم مشکوکم می‌خوام بدونم الان روی همه گوشی های سامسونگ به جز برنامه های خود سامسونگ برنامه های نت فلیکس و اسپاتیفای و گلوبالگلز از قبل نصبه یا نه آخه گوشی سامسونگ قبلیم این برنامه ها رو نداشت

اولین باره از این فروشگاه خرید کردم مشکوکم در حد نو نبوده باشه البته جلو خودم باز شد و کاراش انجام شد قسطی هم نخریدم که کارتن پیش فروشنده مونده باشه نقدی خریدم شناسه ها رو چک کردم فقط به این مشکوکم که حتما نو هست یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسلام 

برای کسب درآمد با گوشی و فقط با کلیک کردن تبلیغات وارد برنامه کارسود بشید یا از طریق سایت هم می تونید وارد بشید 

و خیلی راحت روزانه به راحت ترین روش درآمد کسب کنید 

امتحان کنید،امتحان کردن ضرری نداره❤ 

کد معرف: 232320