2777
2789

ایا اصلا بین این خواهر و برادر فرقی نیست؟ خواهره کل وسایلای خونه باباشو عوض کرده چون همه قدیمی و بدردنخور بودن، کلی خرج کرده برای پدر و مادر و خونه رو از یه خونه داغون تبدیل کرده به یه خونه شیک و پیک و همیشه ام برای پدرو مادر خرج میکنه. اما برادر هیچ کاری نکرده و پول فقط برای خودش خرج کرده و هیچ وظیفه ای قبول نکرده😔 الان خواهر میخواسته یکی از دو تا اتاق خونه رو برای خودش برداره و وسایلاشو عوض کنه اما برادر بخاطر اینکه یکم اتاق بزرگتر بوده کلی دعوا راه انداخته و نزاشته خواهر اتاقه رو برداره. پدرومادر هم بهش حق دادن از اینطرفم از تقسیم ارث که حرف میزنن میگن به داداشت دوبرار میدیم...

ایا واقعا تو نظر خدا بین این خواهر و برادر فرقی هست؟ برادر مومنه و نماز خون اما خواهر اینطوری نیست و دوست پسرم داشته .. ینی اگه دختر بخاد نصف ارث بهش برسه گناه کرده؟ چون قران گفته پسر دو برابر ارث

دختره خیلی حرص و جوش میخوره..

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

دیگه خانواده ها متفاوتن .

یه خانواده همه چیزیش رو میده به دختراش. بدون اینکه بگه خدا چی گفته قانون چی گفته .

یه خانواده میدن به پسرا .

یه خانواده هم برابر میدن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره از پول خودش خرج کرده و وسایل رو عوض کرده؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اون دختر بی عقل هرچی بشه حقشه ،عقل داشت پولشو براخودش و ایندش هزینه میکرد ک چشمش ب ارث نابرابر نباشه متاسفانه قانون و فرهنگ ما داغونه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

دختره بیشتر از این حماقت نکنه

پس چیکار کنه با حس مسولیت و مهربانی دربرابر پدرومادر

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
دیگه خانواده ها متفاوتن .یه خانواده همه چیزیش رو میده به دختراش. بدون اینکه بگه خدا چی گفته قانون چی ...

درسته که متفاوتن ولی ظلم به یه بچه دیگس که به یکی همه چی بدی به یکی ندی

یا به یه بچه دوبرابر و ب اون یکی یک سوم..

پس چیکار کنه با حس مسولیت و مهربانی دربرابر پدرومادر

یا باید با توجه به قانون پولاشو برا آینده خودش پس انداز کنه یا اگه مهربونه حرص و جوش نخوره. وسایلاش برا خودشه فاکتو ر بنامشه برا خودشه حداقل اون وسایل به برادرش نمیرسه

دختر بایستی پولشو واسه خودش نگه میداشت نبایستی واسه پدرمادر خرج میکرد 

از مسر هم انتطاری نمیره 

اگر دختر زیاده روی کرده در محبت به پدرمادر الزاما برادر هم نباید اونکارو کنه 

و ثوابشو دختر میبره 

اگر نه پدرمادر هم متقابلا یکم بیشتر به دختر برسن 

وگرنه دختر بایستی پولشو واسه خودش پس انداز میکرد برا زندگی خودش 

و ارث هم طبق حرف خداست مگر اینکه خود خانواده بخوان در زمان زنده بودنشون مساوی تقسیم کنند

داداشت هم الان زن نداره بعدا سرپرست خانواده میشه برا همین بهش دوبرابر تعلق میگیره 

ولی تا زنده هستن میتونن فرق نزارن 

دیگه اگر پدرمادرت قدر نشناسن تو خرج بیشتر نکن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اون دختر بی عقل هرچی بشه حقشه ،عقل داشت پولشو براخودش و ایندش هزینه میکرد ک چشمش ب ارث نابرابر نباشه ...

ینی چی اون حقشه؟ چرا یجوری بمون اومده که کارخیر و اشتباه میدونیم. در واقع اون خانواده الان دارن ظلم میکنن ولی کار دختره اشتباه نبوده

یا باید با توجه به قانون پولاشو برا آینده خودش پس انداز کنه یا اگه مهربونه حرص و جوش نخوره. وسایلاش ...

دیگه بعد سی چهل سال که اون وسایلا ارزش ندارن