2777
2789

خواهره کل وسایلای خونه باباشو عوض کرده چون همه قدیمی و بدردنخور بودن، کلی خرج کرده برای پدر و مادر و خونه رو از یه خونه داغون تبدیل کرده به یه خونه شیک و پیک و همیشه ام برای پدرو مادر خرج میکنه. اما برادر هیچ کاری نکرده و پول فقط برای خودش خرج کرده و هیچ وظیفه ای قبول نکرده😔 الان خواهر میخواسته یکی از دو تا اتاق خونه رو برای خودش برداره و وسایلاشو عوض کنه اما برادر بخاطر اینکه یکم اتاق بزرگتر بوده کلی دعوا راه انداخته و نزاشته خواهر اتاقه رو برداره. پدرومادر هم بهش حق دادن از اینطرفم از تقسیم ارث که حرف میزنن میگن به داداشت دوبرار میدیم...

ایا واقعا تو نظر خدا بین این خواهر و برادر فرقی هست؟ برادر مومنه و نماز خون اما خواهر اینطوری نیست و دوست پسرم داشته .. ینی اگه دختر بخاد نصف ارث بهش برسه گناه کرده؟ چون قران گفته پسر دو برابر ارث

دختره خیلی حرص و جوش میخوره..

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی برام سواله کجای قران گفته دوبرابر ارث به پسر؟

سوره نسا

سوره نسا رو بخونی خیلی ناراحت میشی بخاطر جنس مونث بودنت

نوشته مرد میتونه زن دائمی دو یا سه یا چهار بگیره و صیغه ای نامحدود😏

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

خانواده پدریم مساوری تقسیم کردن با آرامش  .خانواده مادریم دختر نصف پسر ، بعد از سی سال هنوز سر ارث توی خانواده مادریم بحث و دعواست . 

برای خرج خونه و تعمیرات و اینا طبق تجربه ی خودم اونیکه کار مهمی نکنه توی خونه ولی بیشتر خودنمایی کنه همیشه عزیزتره 

خانواده پدریم مساوری تقسیم کردن با آرامش .خانواده مادریم دختر نصف پسر ، بعد از سی سال هنوز سر ارث ت ...

بخدا نامردیه ناعدالتیه