2777
2789
عنوان

برای رفع چشم زخم و دعا راهنمای کنید

180 بازدید | 23 پست

رابطه منو نامزدم خیلی خوب بود، همیشه همه چیزو عاقلانه بررسی میکردیم و رفع میکردیم

یک روز بعد یک تفریح و گردش عالی

سر یک دقیقه و الکی و بی بهونه شدم یه ادم دیگه و یک دعوای عجیب غریب کردم و نامزدمم شد یه ادم ساکت و اصلا شد مثل مجسمه که اصلا اون کارا از من بعیده و خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدم.

و چرا اون یک کلام حرف نمیزد.

بعدشم هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا اون کارا رو کردم

الانم نامزدم میگه همه چیز تمام دبگه نمیخوام ببینمت

چه کار کنم؟ یه عده میگن برات دعا گرفتن ، چشمت زدن

هر روز سوره بقره پخش میکنم، ختم قران گرفتم، اما هنوز نظرش عوض نشده حتی جوابم رو دیگه نمیده

چه کار کنم؟

کار خوبه خدا درست کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار زمان بگذره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ارهاصلا سر ۱ دقیقه جفتمون شدیم دوتا ادم دیگه

سوره بقره بخون 

آیه الکرسی 

برای اینک ببینی طلسمی یان سرچش ببین با کشف مطلب میشه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

وضوبگیر35تا سوره ی قدر بخون به یه آب توبطری بعد بااین آب غذا درست کن بخورین یابه نیت حل شدن مشکلت بزاریه جای خونه که کسی نبینه دست بزنه حواست باشه این آب تو چای فاضلاب نره من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ توزندگیم حل شد بااین روش برای دفع چشم زخم دستاتو بگیرم و به رو صورتت یک حمد یه توحید ناس و فلق بخون درست میشه