2777
2789
عنوان

دلار و طلا بکشه پایین

167 بازدید | 9 پست

یه سوال، الان دلار بکشه پایین واسه ماهایی که مثلا طلا گرفته بودیم یا سکه گرفته بودیم برای سرمایه گذاری به ضررمونه؟ یا دوباره ارزش پول میره بالا؟ 

سوال منم هست یعنی الان بفروشیم؟من گرمی ۶و۵۰۰گرفتم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم میخواستم بدونم الان باید بفروشیم یا دست نگه داریم

حقیقتا من برای مدت کوتاه خریدم که پولم حفظ شه و حداقل دوتا ۳ماه دیگه باید بفروشمش الان نمیدونم الان بفروشم یادست نگه دارم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
حقیقتا من برای مدت کوتاه خریدم که پولم حفظ شه و حداقل دوتا ۳ماه دیگه باید بفروشمش الان نمیدونم الان ...

ومنی که ماه بعد باید پول دستم باشه چیکار کنم الان بفروشم یا همون ماه بعد

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

ومنی که ماه بعد باید پول دستم باشه چیکار کنم الان بفروشم یا همون ماه بعد

دقیقا سوال منم همینه