یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انجام شد تث دو تا اتاق جدا بی نتیجه و موکول شد به هفته ی بعد
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
بدر البوسعیدی: مفتخرم اعلام کنم که امروز در مسقط میزبان دکتر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ریاست جمهوری آمریکا بودیم و میانجیگری کردیم تا روند گفتگو و مذاکرات با هدف مشترک انعقاد یک توافق عادلانه و الزام آور آغاز شود. مایلم از دو همکارم به خاطر این تعامل که در فضایی دوستانه و منجر به پل زدن بین دیدگاه ها و در نهایت دستیابی به صلح، امنیت و ثبات منطقه ای و جهانی شد، تشکر کنم. ما به همکاری و تلاش های بیشتر برای کمک به رسیدن به این هدف ادامه خواهیم داد