2777
2789

من عروسک میبافم و مدتی توی مدرسه خواهرم یا به مغازه‌ها می‌فروختم 

ولی امروز تصمیم گرفتم توی برنامه باسلام یه صفحه باز کنم و عروسکام رو با بهترین قیمت و کیفیت به سراسر کشور بفرستم 

این اولین محصولمه تو برنامه باسلام و خیلی خیلییییی خوشحال میشم از من حمایت کنید 

اگه می‌خواید عروسکم رو سفارش بدین تو برنامه باسلام بنویسید: (عروسک بافتنی گربه تپل )

(نی‌نی سایت اجازه نمیده لینکه بفرستم 🥲)

ارسال هم به سراسر کشور رایگان هست🪷😻

دانه های بافتنی به من یاد داد، باید دونه دونه به زندگی ادامه بدم تا به نتیجه قشنگی برسم🪷

اسم غرفه‌‌تو بگو عزیزم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تبریک میگم عزیزم پررونق و پرروزی باشی عزیزم

عکسش رو گذاشتم میتونید ببینید 

عروسکای بافتنی میتونن قشنگترین و جذاب ترین کادو برای هر سنی باشه

دانه های بافتنی به من یاد داد، باید دونه دونه به زندگی ادامه بدم تا به نتیجه قشنگی برسم🪷

الهی پربرکت باشه برات♥🌱

عکسش رو گذاشتم میتونید ببینید 

عروسکای بافتنی میتونن قشنگترین و جذاب ترین کادو برای هر سنی باشه🥰

عکسش رو گذاشتم میتونید ببینید عروسکای بافتنی میتونن قشنگترین و جذاب ترین کادو برای هر سنی باشه

❤️ مرسی گلم 

اگه موقعیتش پیش اومد حتما 😍❤️

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اسی اینه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

❤️ مرسی گلم اگه موقعیتش پیش اومد حتما 😍❤️

امیدوارم همیشه اوقات خوشی داشته باشی 🥰

اره گلم 😍🥰

😍انشالله پر روزی باشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

😍انشالله پر روزی باشه

امیدوارم

مرسی بابت دعای قشنگت 😘

از این ۱۳۰ تومن ۸ درصدش میره برای اپ، ۲۰ تومنش هم برای پست