2777
2789

من عروسک میبافم و مدتی توی مدرسه خواهرم یا به مغازه‌ها می‌فروختم 

ولی امروز تصمیم گرفتم توی برنامه باسلام یه صفحه باز کنم و عروسکام رو با بهترین قیمت و کیفیت به سراسر کشور بفرستم 

این اولین محصولمه تو برنامه باسلام و خیلی خیلییییی خوشحال میشم از من حمایت کنید 

اگه می‌خواید عروسکم رو سفارش بدین تو برنامه باسلام بنویسید: (عروسک بافتنی گربه تپل )

(نی‌نی سایت اجازه نمیده لینکه بفرستم 🥲)

ارسال هم به سراسر کشور رایگان هست🪷😻

دانه های بافتنی به من یاد داد، باید دونه دونه به زندگی ادامه بدم تا به نتیجه قشنگی برسم🪷

خیلی هم عالی.به امید موفقیت بیشتر و ارسال کارهات به خارج از ایران 😍😍😍به عنوان یه همجنس بهت افتخار میکنم 🤗🤗🤗🤗🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خیلی هم عالی.به امید موفقیت بیشتر و ارسال کارهات به خارج از ایران 😍😍😍به عنوان یه همجنس بهت افتخار ...

مرسی عزیزممم 

ممنون بابت دعا و انگیزه قشنگت 😻🥰

دانه های بافتنی به من یاد داد، باید دونه دونه به زندگی ادامه بدم تا به نتیجه قشنگی برسم🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزممم ممنون بابت دعا و انگیزه قشنگت 😻🥰

خواهش میکنم عزززیز دل 💕💕💕💕🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خیلی هم عالی.به امید موفقیت بیشتر و ارسال کارهات به خارج از ایران 😍😍😍به عنوان یه همجنس بهت افتخار ...

چه گوگولیهه 😍😍 

دوتا پیشنهاد دارم سیبیل اضافه کنی و یکمی هم به گربه های شخصیت های کارتونی نزدیکتر کنی عالی میشه