2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

128 بازدید | 22 پست

من کلا پریودام منظمه گاهی پیش میومد که مثلا عقب بیفته چند روز اما گاهی بود

از وقتی اقدام به بارداری کردم چنان دقیق سر وقتش پریود میشم که حتی امون نمیده شک کنم ممکنه باردار باشم

ممکنه نشونه خاصی باشه؟

دقیقا منمممم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته اقدامی؟آدم میمونه خوشحال شه که رحمش سالمه یا ناراحت که خب چته؟! 😂

من ۱ سال شد که اقدامم

رفته رفته پریودام منظم شد

قبلنا منظم نبود و هر ۴۰ روز پریود میشدم

الان دقیقا شده هر ۲۹ ۳۰ روز

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چند ماهه اقدامی؟ فکر نکنم دلیل خاصی داشته باشه برعکسشو شنیدم و خودمم تجربه کردم اینکه عقب یا جلو بیف ...

دو ماه اقدام ناموفق تا امروز که پریود شدم 😁

یعنی میگی بعد اقدام عقب جلو بشه خوبه یا نشه؟

من ۱ سال شد که اقداممرفته رفته پریودام منظم شدقبلنا منظم نبود و هر ۴۰ روز پریود میشدمالان دقیقا شده ...

چند سالته؟

پریودای من تو بازه ۲۲ تا ۲۷ روز بود اما تو همین دو ماه اقدام درست روز و ساعت موعدش پریود میشم

دو ماه اقدام ناموفق تا امروز که پریود شدم 😁یعنی میگی بعد اقدام عقب جلو بشه خوبه یا نشه؟

من خودم پریودام همیشه سرموعد بودن نهایتا یه روز اینور اونور میشد 

ولی تو اقدام بی سابقه یه هفته عقب انداختم بعد پریود شدم ماه بعدش باردار شدم هرچند سقط شد ولی تو همین سایتم سرچ کنی میگن نشونه خوبیه اینکه عقب یا جلو بیفته

🤍🌱
چند سالته؟پریودای من تو بازه ۲۲ تا ۲۷ روز بود اما تو همین دو ماه اقدام درست روز و ساعت موعدش پریود م ...

۳۰ 

اما سرشار از استرس و تپش قلبم بخاطر درسام و ارشد. 

میگم شاید واسه اونه باردار نمیشم.  البته هنوز آمپول نزدم

باید مجدد برم دکتر  و آزمایشای تکمیلی بنویسه 

و همسرمم شاید باید قرص بخوره  ی ذره کم تحرکی اسپرم داره آزمایشش

من خودم پریودام همیشه سرموعد بودن نهایتا یه روز اینور اونور میشد ولی تو اقدام بی سابقه یه هفته عقب ا ...

کاش حداقل یه روز عقب میفتاد واسم که بگم این ماه نشد پس ماه دیگه احتمالش بیشتره

۳۰ اما سرشار از استرس و تپش قلبم بخاطر درسام و ارشد. میگم شاید واسه اونه باردار نمیشم. البته هنوز آ ...

خب هنوز خیلی فرصت داری 

اگه خیلی سرت شلوغه فرصت زیاد داری که بذار تو آرامش اقدام کنی

من ۳۷ سالمه و بخاطر سنم یکم استرس دارم

کاش حداقل یه روز عقب میفتاد واسم که بگم این ماه نشد پس ماه دیگه احتمالش بیشتره

نه عزیزم اینجوریام نیست دیگه قانون خاصی براش نیست که ممکنه برا شما بی مقدمه بره سر اصل موضوع😅 استرس بدترین چیزه خودتو بزن به اون راه انشالله باردار میشی 

🤍🌱
خب هنوز خیلی فرصت داری اگه خیلی سرت شلوغه فرصت زیاد داری که بذار تو آرامش اقدام کنیمن ۳۷ سالمه و بخا ...

خیلی اعصابم خورده 😥😥😥  

انشالله شما زود باردار شی

نه عزیزم اینجوریام نیست دیگه قانون خاصی براش نیست که ممکنه برا شما بی مقدمه بره سر اصل موضوع😅 استرس ...

خودم حس میکنم استرسم در حد نرمال باشه

از همون ماه اول که فهمیدم با رعایت همه نکات و علایم مختلف، بارداری اتفاق نمیفته ماه دوم کمتر بهش فکر کردم ولی بازم نشد