2777
2789
عنوان

الان نمیخواد فاز خوب بودن بگیرتتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 107 پست
ما با ادم باسواد مشکل نداریم. ما درس میخونیم جون میکنیم زبان یاد میگیریم کلی پول خرج میکنیم تا شاااا ...

گلم مشکل ورود و خرجشون باید دولت حل کنه ن شما ها 

تا صب تاپیک بزنید توهین کنید میرند از این کشور ن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم از همشون بهم میخوره کثیف های پلشت 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

جالبه ی‌عده هم که فکرمیکنم خشکه مذهبی باشن این چیزارو قاطی اسلام و دین و مذهب و شهید میکنن

استارتر تاپیک قبلی پروفایلش عکس شهید بود میگن از تو بعیده

خب همین شهدا رفتن تا بیگانه نیاد تو این کشور 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چقدر پر از کینه نفرتی چقدر نژاد پرستی کی گفته ایرانی همه از دم نخبه هستنایرانی ندیدی غیرقانونی رفته ...

برو گمشو بیرون افغانی چرت و پرت‌نگو

مغزت‌ نمیکشه گند زدید به کشورمون 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

برو گورتو گم کن افغانی نجس

واسه خانوادت بابت تربیت شما خیلی متاسفم

اینکه نظرم با شما یکی نیست باید توهین کنید 

نه آدمی ک شخصیت داشته توهین نمیکنه 

کاری با هیچی ندارمکی گفته از ما ها که مهاجرت کردن نخبه بودنهمه؟؟؟😂 جوک جالبی بود

اکثرا جزو قشر مرفه جامعه بودن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

کجای ببینی جون ایرانی دوسال عمر مفیدش میده تا کشور امنیت داشته باشه  مرز یخ میزنه شهید میشه میجنگ تاااا جوان افعان راحت ت امنیت ایران پیشرفت کنه 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
گلم مشکل ورود و خرجشون باید دولت حل کنه ن شما ها تا صب تاپیک بزنید توهین کنید میرند از این کشور ن

دوست عزیز اگه مخالفی لطفا  توی یه تاپیک دیگه شرکت کن چون دوست ندارم چیزی بگم ناراحت بشی 

چقدر پر از کینه نفرتی چقدر نژاد پرستی کی گفته ایرانی همه از دم نخبه هستنایرانی ندیدی غیرقانونی رفته ...

نه هرگز اینطور نیست

هربیگانه ای بخواد توی این مملکت غلط اضافه کنه دمش رو میگیریم عین موش میندازیم بیرون.این خاک معطر به خون شهیدایی هست که یه روزی بخاطر ایران و ایرانی از همه آرزو هاشون زدن و رفتن جلوی گلوله دشمن

بخاطر حرمت خون اوناهم که شده نباید اجازه بدیم هیچ بیگانه ای ادعای مالکیت کنه

برو گمشو بیرون افغانی چرت و پرت‌نگومغزت‌ نمیکشه گند زدید به کشورمون

اوکی شناسنامه بیارم بزنم ت دهنت چی 

اگرم بودم مشکلی نداشتم شخصیتم مثل شما شکل نگرفته عزیزم شخصیتتون از حرف زدنتون مشخصخ 😊

کسی ک افغانیه یا از افغانیا دفاع می‌کنه نباید از شخصیت حرف بزنه😂🖐️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست