2777
2789
عنوان

دیابت

82 بازدید | 18 پست

سلام 

دو ماه پیش آزمایش دادم قند خونم ۹۵ بوده

امروز هم ازمایش دادم گفتن ۱۱۸

به نظرتون دیابت دارم ؟

باید چیکار کنم ؟

ایا دیابت باعث لاغری میشود ؟

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

رژیم نگرفتی؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

خوب خواهر من رژیمم نگرفتی پس چرا دوباره رفتی آزمایش........میخواستی چیو بسنجی؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوب خواهر من رژیمم نگرفتی پس چرا دوباره رفتی آزمایش........میخواستی چیو بسنجی؟؟؟؟؟؟؟

نرفتم ازمایشگاه امروز تو دستگاه مادر بزرگم امتحان کردم ووو به قول خودت باید رژیم میگرفتم

نرفتم ازمایشگاه امروز تو دستگاه مادر بزرگم امتحان کردم ووو به قول خودت باید رژیم میگرفتم

مال من 113 بود رفتم دکتر تغذیه گزنه هم دم میکردم میخوردم دوماه بعد رفتم شده بود 90...........قرص کروم هم خوبه ها.................داروی تیرویید نمیخوری که

مال من 113 بود رفتم دکتر تغذیه گزنه هم دم میکردم میخوردم دوماه بعد رفتم شده بود 90...........قرص کرو ...

نه نمیخورم

اگه بخوام بیاد پایین چیکار کنم

چطور رژیم بگیرم

نه نمیخورماگه بخوام بیاد پایین چیکار کنمچطور رژیم بگیرم

شب برنج نخوری.............ظهر فقط 10 قاشق برنج...........قبل خواب شیر..........یه لیوان دمنوش گزنه هرروز.................نون فقط نون قهوه ایی.........خیلی چیزا هست باید بری دکتر

شب برنج نخوری.............ظهر فقط 10 قاشق برنج...........قبل خواب شیر..........یه لیوان دمنوش گزنه ه ...

ممنون

دکتر تغذیه ؟

بعد چند ماه طول میکشه رژیم ؟

ممنوندکتر تغذیه ؟بعد چند ماه طول میکشه رژیم ؟

ماه نداره کلا روتین غذاییت باید این باشه تا آخر عمر

ماه نداره کلا روتین غذاییت باید این باشه تا آخر عمر

اها باشه مرسی خیلی ممنون

یه دنیا ممنون و تشکر

اها باشه مرسی خیلی ممنونیه دنیا ممنون و تشکر

خواهش دوست عزیز

ویتامین‌دی و فعال‌ساز اون منیزیوم خیلی به مشکل مقاومت به انسولین کمک می‌کنن،مقدار ویتامین‌دی روی 70 باشه خیلی برای مشکل قند خون خوب جواب میده.

اگه مشکل اضافه وزن و کبد چرب و تری‌گلیسرید و کلسترول بالا هم علاوه بر قندخون‌ بالا دارید بهترین مکمل پروجی‌ استرول هست که مورد تایید FDA آمریکا و انجمن دیابت ایران است.

فستینگ بهترین لایف استایل برای قندخون بالاست نتایج اون رو بعد از چندماه کامل می‌بینید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
ویتامین‌دی و فعال‌ساز اون منیزیوم خیلی به مشکل مقاومت به انسولین کمک می‌کنن،مقدار ویتامین‌دی روی 70 ...

هیچ مشکلی ندارم فقط قند خونم بالا بوده ترسیدم