2777
2789
عنوان

من وابستگی دارم به همسرم و دوسش دارم لطفاً اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست
خیانت خیلی بد...خودت دیدی

بله قهر رفتم برگشتم دیدم با زنای مختلفی حرف زده پشیمون که نبود بماند گفت نبودی در دوران زندگی که باهاش داشتم هم زیاد تا دلت بخواد کلا آدم هیز و هولی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان میشه در 16سالگی شوهر کردم

اگ خودت بخوای درمان میشه

وابستگی تو خانوما خیلی شایعه

یه کیس بود،شوهره هرروز کتکش میزد ولی زنه از بس وابستش بود ازش دل نمیکند؛چون شوهره سلطه گر بود و زنه هم سلطه پذیر؛ مکمل هم بودن زندگی خوبو خوشی داشتن🤣🤣

امان امان

به خودت وابسته شو ....

احساس تنهایی می‌کنی و اینکه بدون ایشون نمیتونی ....

اینو باید برعکسش کنی یعنی احساس تنهایی ت رو خودت رفع کنی و فکر نکنی که اگه وابستگیت رو ازش ببری دنیا به آخر میرسه و برای همیشه تنها میمونی و غیره ....

و اینو بدون مستقل که بشی از نظر عاطفی ( یعنی خودت نیاز به عشق و محبت رو برای خودت رفع کنی ) و به کسی وابسته نباشی. دنیا به کامت میشه ....وابستگی بد دردیه و استقلال ،شروع حال خوب و عاشقیه ....

عاشق خودت باش 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
اگ خودت بخوای درمان میشهوابستگی تو خانوما خیلی شایعهیه کیس بود،شوهره هرروز کتکش میزد ولی زنه از بس و ...

من نمیتونم بپذیرم توهین و تحقیر تا چ حد بماند ک محدودم می‌کنه و سلب آزادی بدتر از همه زورگو مردسالار و از همه مهمتر من پیشرفتی نداشتم تو اون خونه اون همیشه منو فدای منافع خودش کرده

چون خودتو دوست نداری بخاطر ایندوست داشتن خودت اول باید اولویت باشه بعد اوناول بخودت اهمیت بدی به چیز ...

غیر از اینکه تو اون خونه ضربه بخورم داغون پیر مریض بشم چیزی گیرم نمیاد می‌خوام کاملا این حس از مغزم بره بچسبم به زندگی خودم

غیر از اینکه تو اون خونه ضربه بخورم داغون پیر مریض بشم چیزی گیرم نمیاد می‌خوام کاملا این حس از مغزم ...

خب برا خودت هدف بذار در راستای هدفات تلاش کن

از احساساتی بودن کمی فاصله بگیر مثل مردها که منطقی فکر میکنن و فقط به خودشون فکر میکنن باش

دوتا بچه داری شوهرتم دوست داری بمون و تحمل کن سعی کن درستش کنی

11سال سنگم بود اب میشد نمیتونم دوباره شروع کنم و مثل یک دختر تازه عقد شده رفتار کنم ترجیح دادم تموم بشه

خب برا خودت هدف بذار در راستای هدفات تلاش کناز احساساتی بودن کمی فاصله بگیر مثل مردها که منطقی فکر م ...

گفتنش آسونه منم هدف دارم عاشق مستقل بودن و پول و کار اما مغزم خود درگیری داره از الان شروع کرده ب خودخوری الان کوچکترین واکنش از طرف همسرم منو از پا در میاره