2777
2789
عنوان

چیکارکنم به ترسم غلبه کنم(نمیتونم پشت فرمون بشینم)

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 31 پست
همسرمم میکه ولی تا میشینم همه دست و پام مثل چی میلرزه

حالا ترستو انکار نکن

همه می ترسن

واکنش طبیعیه بدنته

یکم رو کاغذ بنویس می ترسی چی بشه

بعد به خودت بگو حالا تو جای خلوت که پیش نمیاد 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب حالا همینو تمرین کن و استفاده کنبه این فک کن یه روز ضرورت پیش میاد باید بری بیرون

۳جلسه برداشتم یسالونیم پیش با مربی گفت خیلی خوبی ولی بعد اون باز نتونستم

حتی با شوهرمم رفتم تمرین ولی هی از زیرش در رفتم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از اینکه شوهرت قضاوتت کنه میترسی . از اینکه اتفاقی بیفته میترسی از اینکه کسی یا ماشین صدمه ببین ...

اره از اتفاق خیلی میترسم

من کنار شوهرم استرس می‌گرفتم . همیشه دوست داشتم وقتی میرونم چشم ایشون بهم نباشه ...چون بعضی وقتها پشت فرمون بودم و ایشون از بیرون منو میپایید . کلی از قضاوتش استرس می‌گرفتم ‌ . بارها به خودش گفتم که از لحن و سرزنش و ایرادی گیری تو استرس میگیرم ....ولی الان به خودم مسلطم چون خودش هم گاهی بد میرونه ....

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
اخه ترسناک نیست ک من از اول نمیترسیدم برا همون درکت نمیکنم

دخترخالمم مثل توعه از من ۶سال کوچیکتره تا گواهینامه گرفت نشست

من ۱۰ساله گواهینامه دارم نتونستم

اوایل البته رانندگی میکردم ولی انقد ترس بهم غلبه کرد نتونستم دیگه

دخترخالمم مثل توعه از من ۶سال کوچیکتره تا گواهینامه گرفت نشستمن ۱۰ساله گواهینامه دارم نتونستماوایل ا ...

شاید ترس از مسخره شدن توسط شوهرت داری 

کناریتو عوض کن 

بعد اروم اروم جاهای خلوت برو  

کم کم راه میوفتی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بهتره کتابشو بخری یا از کتاب خونه بگیری چون مطلب یکم سنگینه اذیت میشی دی جی کالا ارزون میده

نمیتونستم دنبالش برم بخاطر همین گفتم با گوشی 

دیجی کالا اگه داشته باشه میگیرم

بازم ممنون 

اره از اتفاق خیلی میترسم

خوب نباید اتفاق رو تجسم کنی . در عوض به اینکه میتونی بری فلان کارو انجام بدی و بیایی فکر کنی ...اینکه میتونی بچه ت رو ببری بیاری ...اینکه میتونی وقتی شوهرت دستش بنده خودت بری یه مهمونی که مخصوص خانمهاست مثلا ....کلی میتونی تجسم ایده آل داشته باشی 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
خیلی دوسدارم چون خیلی کارارو میتونم خودم کنم ولی انقد میترسم که واقعا جلوی اینکارمو گرفته

برای دفعات اول داخل پارکینک فقط بشین پشن فرمون همه حرکات رو تمرین

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من کنار شوهرم استرس می‌گرفتم . همیشه دوست داشتم وقتی میرونم چشم ایشون بهم نباشه ...چون بعضی وقتها پش ...

الان رانندگی میکنی؟

الان شوهرم یسره میگه تو راننده نمیشی انقد که ترس و استرس داری

ولی چندبار باهاش رفتم میکفت خیلی خوبی پس چرا انقدمیترسی

ولی ازم ایرادم میگرفتاا

مربی کفت تنها بشین تا بتونی وگرنه ترست باهات میمونه ولی از تنهاییم میترسم

خاک به سرم

خوب نباید اتفاق رو تجسم کنی . در عوض به اینکه میتونی بری فلان کارو انجام بدی و بیایی فکر کنی ...اینک ...

همرو تجسم میکنم چندساله

ولی اتفاقاتش بیشتر منو درگیر کرده

خیلی مصمم هستم امسال یاد بگیرم و تمومشه ولی دلم میخواد با ارامش برم سمتش نه با ترس و استرس

برای دفعات اول داخل پارکینک فقط بشین پشن فرمون همه حرکات رو تمرین

امروز خیلی بهش فکرکردم برم اول با ماشین خاموش چندبار تمرین کنم بعد برم رانندگی کنم

الان رانندگی میکنی؟الان شوهرم یسره میگه تو راننده نمیشی انقد که ترس و استرس داریولی چندبار باهاش رفت ...

شما احساس می‌کنی نیاز به تایید داری ، درست میگم ؟؟؟؟

اگه اینطوره ، این نیاز به تایید رو بنداز دور ....چون آدم تازه کار حتما خطا می‌کنه ، حتما اتفاق هم پیش میاد ، حتما آزمون و خطا داره و این کاملاااا طبیعیه و نباید خودت رو سرزنش کنی و انتظار صد از خودت داشته باشی . به خودت فرصت بده ....من خودم رو بهترین راننده می‌دونم چون تو بدحالت ترین اوضاع ترافیک و خر تو خر ی ( معذرتا ) رانندگی کردم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌...چون هدف داشتم ، انگیزه داشتم .... همیشه دوست داشتم کارهام رو خودم انجام بدم و بعضی جاها رو خودم برم بیام ...و مخصوصا به خاطر بچه هام دوست داشتم خودم ببرم مدرسه و بیارم ....

به همین خاطر ...جون دادم به کار ...

و خلاصه اعتماد بنفست رو ببر بالا .... بگو بالاخره میتونم !