2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حوا بشی باید 500شکم بزایی. اونم دو قلو

دو قلو از زمان حوا بوده؟؟؟؟؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

کاش عیسی بودی و اوستا میشدی و بقیه صدات میکردن اوس عیسی (سوسیسا) 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بله در هر زایمان دو فرزند به دنیا می آمد یکی دختر و یکی پسر. از دو رَحم

چجوری از دو رحم؟؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حضرت حوا دارای 2رحم بود

ولی بچه ها از پدر یکی بودن دیگه ، درسته؟؟؟؟ ولی با هم ازدواج میکردن؟؟؟؟؟ ببخشید خستت کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی بچه ها از پدر یکی بودن دیگه ، درسته؟؟؟؟ ولی با هم ازدواج میکردن؟؟؟؟؟ ببخشید خستت کردم

از پدر یکی بودن کاملا درسته به فرمان خدا امر شد بر حضرت آدم که ازدواج فرزندانت باید به صورت ضربدری باشه  و دختر و پسر هم سن حق ازدواج با هم را ندارند 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد