2777
2789

الا چندسال این فتنه رو میشناسم از اولین دیدار ک همو میشناسیم از هم متنفریم 

پدرشوهرم ب اون خوبی نمیدونم این چرا اینجوریه😭روزگارمو سیاه کرده تو یک اپارتمان زندگی میکنیم فقط رفت و امد میکنه تو زندگیم نظر میده گوش شوهرمو پر میکنه

اونسری ب جاریم گفته بود خودش ناقص بوده واس همون پسرشم ناقص بدنیا اومد🥲💔پسرم مشکلی نداره اصلا فقط یکم زردی داشت اونم خوب شد اینقدر ادم سیاه دلیه ک پشت بچه ۴ونیم ماهه حرف میزنه😔شوهرمم هیچی بهش نمیگه میگه یکم صبر کن بلند میشیم از اینجا خسته شدم 

نمیزاره شوهرم چیزای گرون بخره 

بنظرتون چطوری شرایطو بهتر کنم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف نزن

با جاریت درد و دل نکن

هر وقت دیدیشون افسرده و بی حوصله باش

سعی کن خیلی ساکت باشی

زیاد تو خونه راهش نده

لباس لختی پختی بپوش کمتر بیاد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
کاشکی مرده بود🤣میرفتم بالا سر خاکش میگفتم باز حداقل ندیدمش شاید ادم خوبی بودهخونمو کرده تو شیشه

یه روزی هم  می ری بالای قبرش گله هم می کنی ولی جبران این روزهات نمیشه دیگه تجربه کردم منم

باهاش حرف نزنبا جاریت درد و دل نکنهر وقت دیدیشون افسرده و بی حوصله باشسعی کن خیلی ساکت باشیزیاد تو خ ...

لحتی بپوشم خودش جای مامانش خفم میکنه🤣از اول گفت احترام مامانمو با حجاب نگه دار

میگه چرا همیشه ناراحتی حالت بده نمیگه شاید خوشم نمیاد ازش 

لحتی بپوشم خودش جای مامانش خفم میکنه🤣از اول گفت احترام مامانمو با حجاب نگه دارمیگه چرا همیشه ناراحت ...

وا مگه مامانش بد چشمه

بگو خونه جدا بگیر احترام مامانت حفظ شه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا