2777
2789
عنوان

لمروز یکی بهم گفت

738 بازدید | 33 پست

خیلی مسخره ای 

من هیچکاری نکردم خیلی ادم مودیه همین یبار بهم گفت چقدر باشعوری 

ولی چون اون حرفی که گفت خیلی مسخره و لوسی رو بدموقع و بدجایی گفت صدای شکستن قلبمو شنیدم اونقدر حالم بد بود دوبرابر بدتر شد الانم تمرکز ندارم درس بخونم به خودم قول دادم همونجا ببخشمش که آرامش داشته باشم چون اون حتی اگه من نبخشمشم به زندگیش ادامه میده بدون اینکه به کتفش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خیرم خدایی هم هس ببخشی چون ارامش داشته باشی چه صیغه ای واش بزار ب خداوتمام

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یکی از دوستای دوره دبیرستان من. لق لقه ی زبونش خنگ بود 😐😐😐برام مهم نبود جون میدونستم تکیه کلامشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یکی از دوستای دوره دبیرستان من. لق لقه ی زبونش خنگ بود 😐😐😐برام مهم نبود جون میدونستم تکیه کلامشه

خب خودت میگی تیکه کلامش بوده منم دوستایی دارم که تیکه کلامشون خیلی بدتره🤣 ولی شوخی با اینکه بخوای یکیو تخریب کنی فرق می کنه عزیزم

خب خودت میگی تیکه کلامش بوده منم دوستایی دارم که تیکه کلامشون خیلی بدتره🤣 ولی شوخی با اینکه بخوای ی ...

به نظر من اون از، سر عادت گفته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!