2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین😢

134 بازدید | 11 پست

من هفت ماهمه . کلا بچه ی من ازهمون اول تکوناش کم بود . دکتر سونو میگفت این چقد تنبله . بعد بیمارستان بودم چند روز دکترا میگفتن هر یک ساعت باید چهارتا تکون بخوره یا هر ۲ساعت ۸بار . گفتن اگر تکون نخوره بیا بیمارستان. 

ولی شده بچه ی من ساعتها تکون نمیخوره استرس شدید میگیرم میگم خدایا باز پاشم برم بیمارستان . بعد باز تکون میخوره . خلاصه گیج شدم همش تو فکر تکون خوردن بچه م .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا بچه هام دقیقا همین جور بودن،موقع اولی دخترم انقد استرس کشیدم میرفتم سونو ببینم زنده هست یاته همین که پولو داده بودم یه تکون ریز خورد،دیگه دومی گول نخوردم لسترسم کمتر بود اولی رو به جراعت میتونم بگم حتی یه لگدهم احساس نکردم،تکونای به شدت کم 

چجوری با صوای بلند؟ یا تو دلم . روم نمیشه اطرافم همش شلوغه

ن با صدای عادی ک باهم حرف میزنیم

من خالم کلا تنها بود میگف از صب تا شب همینطوری ک مشغول حرف زدن بود باهاش اونم تکون میخورد

سلام عزیزم، بنظرم یه آهنگ شاد با صدای زیاد بذار و آروم برقص، شکمت رو هم نوازش کن. یا اگه نمیتونی و باید سکوت باشه شکمتو نوازش کن و با نوزادت حرف بزن انگار روبروته.  ایشالا تکون میخوره