2777
2789
عنوان

قلبم داره از استرس وای میسته

386 بازدید | 26 پست

دخترم۶ ماهشه یکی از کلیه هاش مجراش یکم خفیف تنگه و یبار آزمایش ادرار داد عفونت داشت مجدد آزمایش داده آزمایشات کامل. الان شوهرم جوابش رو بردا پیش دکتر تا بگه چیه...درمورد همه چیز بود و ممکنه سنگ کلیه هم داشته باشه تا شوهرم زنگ بزنه قلبم وای میسته برام دعا کنین

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

دختر منم همین مشکل رو داره اصلا خودتو ناراحت نکن با عمل خوب میشن،دختر منم از دوماهگیش سنگ کلیه داشت دکتر گفت رسوبات برگشت اداریشه و هنوزم ک دوسالشه سنگ داره دارو میخوره خوب میشه و دوباره میاره،شما کدوم شهر هستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم ایشالا که چیزیش نیس نگران نباش اگه یه درصد هم بود خب کلی دکتر خوب هس

دوس ندارم کار ب بستری وعمل بکشه دلم میخواد خوب باشه

دختر منم همین مشکل رو داره اصلا خودتو ناراحت نکن با عمل خوب میشن،دختر منم از دوماهگیش سنگ کلیه داشت ...

اصفهان..چکار میکنین حالا

اصفهان..چکار میکنین حالا

هیچی برج سه عمل داره،تازه اولشه از همین الان بخوای اینجوری سر خودت بیاری هیچی ازت نمی مونه،دور از جون درد بی درمان ک نگرفته،من خودمو داغون کردم سر دخترم شما نکن

هیچی برج سه عمل داره،تازه اولشه از همین الان بخوای اینجوری سر خودت بیاری هیچی ازت نمی مونه،دور از جو ...

عملش سخته؟ زود خوب میشن؟

عملش انقدر راحته من تحقیق کردم درموردش،عمل باز سخته اینا رو با لیزر عمل میکنن

هزینب چقدر میشه؟ بعدش خوب میشن

هر چی بزرگتر بشن مجرای اداریشون هم بزرگتر میشه بهتر میشن،اب زیاد باید ب بچت بدی و مرتب ازمایش عفونت ...

عفونت هم داشت دخترت؟؟ عکس رنگی گرفتی؟

هزینب چقدر میشه؟ بعدش خوب میشن

بستگی داره ک بیمارستان خصوصی بخوای عمل کنی یا دولتی؟شما چرا از الان ب عمل فک میکنی؟ما دکتر وقتی دنیا اومد گفت عمل هنوز عملش نکردیم،همش با نذر و نیاز شما هم دعا کن

عملش انقدر راحته من تحقیق کردم درموردش،عمل باز سخته اینا رو با لیزر عمل میکنن

درخواست دوستی میدم میشه قبول کنین

بستگی داره ک بیمارستان خصوصی بخوای عمل کنی یا دولتی؟شما چرا از الان ب عمل فک میکنی؟ما دکتر وقتی دنیا ...

خدا کمک کنه بهش آن شااله خوب خوب بشه .چون همش عفونت ادراری واره