2777
2789
عنوان

لنگه گوشوارم تو گوشم گم شده

134 بازدید | 15 پست

بچه ها تروخدا دعا کنین پیدا شه خونه بودم تو خونمون گمشده کسی هم خونمون نیومده نمیدونم چرا اینجوری شدم چند روز پیشم کلیدم گم شد توروخدا دعا کنید پیدا شه🥲🥲🥲

خدایاااااشکرررت♥

دور بره تختت و کمدت خوب بگرد

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباسایی که تنت بوده رو نگاه کن گوشواره دخترمم توی لباسش بود چقتی از تنش درمیاوردم گیر کرده بوده و چون قفلش باز بوده با لباسش در اومده البته گوشواره هاش حلقه ای بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
شاید لباس عوض کردی به لباست گیر کرده.شاید دوش گرفتی داخل حمام افتاده.

من عادت دارم چون گوشوارم چند بار افتاده همش چک میکنم حس میکنم تا صبح هم تو گوشم بود نمیدونم یهو کجا افتاد 

خدایاااااشکرررت♥
اخییی خیلی دعا کن منم دعا میکنم پیدا شه

ممنون عزیزم لطف داری چند روز پیشا کلیدمم گم شد وپیدا نشد اعصابم بهم ریختس بچه ی کوچیک هم دارم همش اذیتم میکنه نمیزاره درست بگردم خیلی ناراحتم🥲🥲

خدایاااااشکرررت♥