2777
2789

۷روزه اومدم از کیش و ۶بار رفتم بستگی ب سلیقت داره عزیزم رستوران میرمهنا خیلی خوبه با موسیقیه زنده برو و غذای فوتی فروت عالیه ومرتب من شعبه نزدیک اسکله رو رفتم برا خریدم قیمت جنساشون مثل شهر خودمون بود زیاد. خرید نکردم پاراسل و حتما برو خیلی باحاله کشتی اکواریوم خوبه جنگ هم اکبر. اقبالی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دفعه اوله ۳۰ بهمن ولی با تور نمیرم

خب سوال داری بپرس همه رو. گفتم عزیزم نفری چند. بلیطش پس دفعه اولته اگه ب جاهای سنتی علاقه داری و دوست داری کشتی یونانی رو ببینی گشت دور جزیره رو برو چند روز اونجایی

خب سوال داری بپرس همه رو. گفتم عزیزم نفری چند. بلیطش پس دفعه اولته اگه ب جاهای سنتی علاقه داری و دوس ...

ببخشید دیر جواب میدم عزیزم ۵ روزه میریم بلیط اینجور کا تو سایت زده نفری ۲۵۰ست ما ۶نفریم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
سوال که زیاده ولی در کل میخوام جاهای دیدنی و رستوران خوب و مراکز خرید با قیمت مناسب بدونم

مرکز تجاری رو برو هاپر پاندا و بازار مریم چیزای ارزون زیاد. داره واسه سوغاتی ولی اگه جنسای خوب میخوای برو پردیس

چقدر بلیطت گرون شد. ما ۵روزه با تورو هتل صبحانه رفتیم ۵۵۰

اره با تور مناسب تر در میاد ولی ما خونه چون بی هزینه بهمون میدن ترجیح دادیم خودمون بریم فقط اگه شانس بیاریم بلیط چارتری گیرمون بیاد

چ بد خوبه ک شبا دوچرخه کرایه کنین دور. بزنین میچسبه از رستوران میرمهنا فراموش نکنی پارک دلفین ها هم ...

ممنون از راهنمایت عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی