2777
2789
عنوان

بیاید فیلم معرفی کنید

77 بازدید | 16 پست

تموم سریالام تموم شده

کسی ترکیه ای نگاه میکنه اینجا؟

لطفا چندتا خوبشو معرفی کنید هرکسی خواست استفاده کنه🤭

بگردانَد مرا آنکس که گردون را بگردانَد🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا من استاد سریال ترکیه ام 😂😂

اوچ کوروش 

بازی بخت 

سمت چپ قلبم 

نفوذی 

دلیبال.

جسور و زیبا 

عشق سیاه و سفید 

نیمه شب در عمارت پرا پالاس 

رامو 

لیلا 

زیباتر از تو 

چکاوک قدیمی هس ولی باحال نمیدونم دیدی یا نه 

سعید و شورا 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

آخه تو یوتیوب هرچی میزنم دوبله فارسی و فیلم نیست مثل عفت و گوزل و ... کاملش نیست چرا آخه

وااای عفت یادش بخیر 

بچه بودم 5 بار این سریال رو دیدم فکر کنم دیالوگ هاشو حفظ باشم چقد دلم تنگ شده برای جمیل و تاکسیش که آتیش گرفت 😂😂😂

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

بیا من استاد سریال ترکیه ام 😂😂اوچ کوروش بازی بخت سمت چپ قلبم نفوذی دلیبال.جسور و زیبا عشق سیاه و س ...

من اکثرا جدید ها رو گفتم به جز چن تاش 

راستی خانواده هم خیلی قشنگه یا بازی سرنای و کیوانچ 

مامانم اجازه نمیداد ببینمش😂

آخی😂😂😂

من 5 بار 😂

وقتی تبلیغش رو میداد که شروع می‌شد مامانم میگف وای باز این سریاله 😂خسته شده بود ولی من دوسش داشتم. بخدا الان بزاره باز نگاعش میکنم حتی اهنگ تیتراژ که تو نکس وان پخش می‌شد تو ذهنمه 

میگف هر شب تو یادتم تویی ای خواب من 

سر میزاری باز روی شونه های من 

دلتنگت شدم شدی دنیای من، من نبودتو هر شب میبینم 🤣🤣🤣🤣

واقعا تا حالا ندیدی؟ 

آخی😂😂😂من 5 بار 😂وقتی تبلیغش رو میداد که شروع می‌شد مامانم میگف وای باز این سریاله 😂خسته شده بود ...

یکی دو قسمتشو که گردنبندش افتاد گوشه ماشین😂

بعدش مامانم اجازه نداد من حتی اجازه نداشتم عشق حرف حالیش نمیشه ببینم 😂