2777
2789

ماهی چقد پرداخت میکنین؟ 

من الان خواستم شرکت کنم نوشته بود ماهی 1247

بدون هزینه درمان، یعنی کمترین حالت ممکن شده انقد، خیلی زیاده، من فک میکردم 800 تومنه ماهی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیمه ایران میدم 1200سه ماه ب سه ماه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

از کجا دیدی؟

سایت تامین اجتماعی

اینم مرحله آخر خواستم امضا کنم آورد بالا، یعنی چی یعنی اگه یه ماه پرداخت نکنیم هرچی پرداخت کردیم میپره؟ 

ایران فک کنم فایده نداره فقط تامین اجتماعی میگن خوبه

ممنون ک دلمو خالی کردی😑😑😑😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اگ ی ماه پرداخت نکنی قراردادت کنسل میشه و باید همه مراحلو بری تا بتونی بیمه بشی

واقعا؟ چه مسخره شاید یه ماه پول نداشتیم