2777
2789
عنوان

به همسرم فرصت بدم❓️❓️❓️

217 بازدید | 26 پست

خواهرانه راهنماییم کنین لطفا😭😭

من با همسرم ۴ سال دوست بودم، یه سال و چند ماهه عقد کردیم

توی این ۵ سال و خورده‌ای بالا پایین زیاد داشتیم، من ۱۰ ساله درگیر وسواس فکریم و گاهی زیاد میشه، این چند ماه اخیر شکاک شده بودم خیلی به همسرم گیر میدادم چک‌ش میکردم برام با آرامش توضیح میداد من بد رفتاری میکردم ادامه میدادم، تازه سر کار جدیدش رفته بود کلی استرس داشت، من استرسشو بیشتر کردم، اشکشو جلوی همکاراش دراوردم

تا اینکه دیروز متوجه شدم دو سه ماه بعد شکاکیت من اینستا نصب کرده و به چند نفر پیام داده، این کارو سه چهار بار در طول ۴،۵ ماه انجام داده، میگه کلا شاید ۱۷،۱۸ نفر بودن، یه سری رو قبل اینکه ببینن پاک میکردم، یه سری هم در حد ۳،۴ تا پیام میدادیم در حد معرفی، باز عذاب وجدان میگرفتم پاک میکردم

الان من چیکار کنم، به دست و پام افتاد گفت فرصت بده غلط کردم، بریم مشاور از نو شروع کنیم، هر تعهدی بخوای میدم

بهش فرصت بدم؟ هنوز سر خونه‌ی خودمون نرفتیم

خیلی اخلاقش خوبه خیلی باهام خوب رفتار میکنه، سر به زیر بود نمیدونم چرا همه چی خراب شد...

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

اول خودتو درمان کن، من جای اون بودم جدا می شدم، مگه چقدر آدمیزاد عمر میکنه تا اخر عمر بخوای هی اشکشو دربیاری، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر الکی دادی بهش

میدونم، ولی الان نمیدونم باید با زندگیم چیکار کنم

انقد گریه کردم دارم میمیرم

عزیزم همسرتون متخصصه تو آسیب زدن و همه چی رو سر شما خراب کردن. هی بهتون گیر داده شکاکی گیر الکی میدی اسک منو دراوردی که به شما عذاب وجدان بده در حالیکه تمام مدت در حال کثافتکاری بوده. شما الانم اینجا اومدی که چند نفر بگن تقصیر تو بوده به خودت عذاب وجدان بدی و ببخشی نامزدتو. تحصص اینجور مردا مقصر کردن بقیه حتی سر اشتباهاته خودشونه

هنوز اون از تو فرصت دوباره میخواد؟من بودم جدا میشدم ازت بنظرم مقصر تمامشون خودتی اون اگر کاریم نمیکرد تو با گیرای الکیت شکاکیتت باعث شدی سوقش بدی سمت یکی دگ

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

هنوز اون از تو فرصت دوباره میخواد؟من بودم جدا میشدم ازت بنظرم مقصر تمامشون خودتی اون اگر کاریم نمیکر ...

نخیر

تخصص همسرشه که بهش عذاب وجدان بده. ایشون اگرم گیر میداده بهش الهام شده نامزدش غلطی میکنه که بعدا هم بهش ثابت شده. پس گیراش الکی نبوده

کلی پی اماشو هم حتما برای اون زمان پاک کرده

18 بار خیانت کرده؟

دمش گرم

ب هیچکی نه نمیگه!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

عزیزم همسرتون متخصصه تو آسیب زدن و همه چی رو سر شما خراب کردن. هی بهتون گیر داده شکاکی گیر الکی میدی ...

آخه میگه خودش ۹۹٪ مقصره ولی منم بی تقصیر نیستم میگه تو ۱٪ مقصری

بزرگی کن یه فرصت بهم بدی، هر تضمینی بخوای بهت میدم...

میگه من اشتباه کردم ولی خیانت نکردم چون ادامه ندادم به پیام دادنام... الله اعلم

یکی دوبار رو میگیم اشتباه.

18 بار خیلی هستا!!!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

آخه میگه خودش ۹۹٪ مقصره ولی منم بی تقصیر نیستم میگه تو ۱٪ مقصریبزرگی کن یه فرصت بهم بدی، هر تضمینی ب ...

میدونی چرا ادامه نداد؟

چون دخترا پا ندادن بهش

نخیرتخصص همسرشه که بهش عذاب وجدان بده. ایشون اگرم گیر میداده بهش الهام شده نامزدش غلطی میکنه که بعدا ...

خیلی ببخشید مرد هم ادمه تا کی گیر الکی شک الکی مردی ک تازه عقد کرده بخواد خیانت کنه چرا اصن ازدواج میکنه؟مرض داره؟

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

18 بار خیانت کرده؟دمش گرمب هیچکی نه نمیگه!

میگه اشتباه کردم ولی اسمش خیانت نیس چون یا پاک کردم پیامامو یا ادامه ندادم در حد معرفی خودم بوده...