2777
2789
عنوان

جاریمو دیدم چه برخوردی داشته باشم

501 بازدید | 62 پست

سلام دوستای گلم.من پسرخالم توی عیدفوت کرد،خیلی جوون بود،ازاقوام شوهر همه بهم پیام تسلیئت دادن وزنگ زدن، ولی جاریم(یدونه جاری دارم فقط) اصن به هیچ ورش نگرفت، درصورتی که پدرخودش فوت کردمن بااون حاملگی خطرناکم پاشدم رفتم مراسم، حالاازسادگی خودم دارم میسوزم😕

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماشعورشخصیت خودت نشون دادی ایشونم شعورشخصیت خودشو  اماخودم بشخصه اگرپسرخاله جاریم فوت شه پیام نمیدم میرم مراسم تسلیت میگم فرصت نشه مراسم برم پیام نمیدم

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
واقعا داری پدر رو با پسرخاله مقایسه میکنی!!!

عزیزم من ک نخاستم پاشه بیاد مراسم، یه پیام ساده رو دارم میگم... چون من باخواهراش ک نمیشناختمشون هم تلفنی صحبت کرده بودم وقتی پدرشون فوت شد. اینم بگم پدرشون سن خیلی بالایی داشت ومریض بود،بااین حال من بااینکه غزیبه بودم بینشون هم زنگ زدم هم من هم شوهرم رفتیم.. ولی شعورش به یه پیام خشک وخالی نرسید

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

خدا رحمتش کنهولی جاریت بی عقلی خودشو ثابت کرده گلم خودتو ناراحت نکن

فک کن اقوام دورشوهر استوریمو دیدن پیام فرستادن