2777
2789

سلام من هرموقع میرم تست کنم که کیک پخته یا نه بوی تخم مرغ اذیتم میکنه آیا طبیعیه ؟ ممکنه به خاطر داغیش باشه ؟ یا تخم مرغ کیفیت نداره ؟ آخه کاملا مطابق با دستور انجام میدم

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤

وانیل بزن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مارک تخم مرغت رو عوض کن و دلیل دومش این که انقدر تخم مرغ رو بزن که سفید شه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

وانیل خوب بزن شالاز رو جدا کن موقع همزدن دور گیری کن و کامل هم بزن تا کرم رنگ شه 

کیک داغ بوی تخم مرغ میده عموما

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

موقع زدن تخم مرغها دورگیری کن

طبیعیه کیک گرم یه خورده بو میده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

وانیل و جوهر هل قبل همزدن تخم مرغ اضافه کن

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍