2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم

1001 بازدید | 60 پست

از زندگی سیرم

از شوهرم وخانوادش بدم میاد

ازاول زندگیم یه روز خوش نداشتم

یادمه برای عقدم میخواستم برم آرایشگاه میگفتن ارایشگاه نمیخواد صورتتو نامحرم میبینه

میگفتم بخدا همه بهم محرم اند صورتمو نشون نامحرم نمیدم چادر میندازم توصورتم

انقد دقم میدادن که نگو

میگفتم بریم آتلیه عکس بندازیم یادگاری میگفتن اونا نامحرم اند بعد عکسها وفیلمهامونو میرن میبینن

ولی الان دختر خودشون میخواد شوهرکنه داره برای بله برونش مراسم مفصل میگیره هم آرایشگاه هم فیلمبردار هم آتلیه  حالا برای عقدش بماند که چه ها نمیکنه

عروسیمو تو یه تالار سطح پایین یه شام بیخود دادن

تمام کادوهامو برداشتن برای خودشون

ولی الان برای دخترشون به پسره گفتن بهترین تالار رو رفته دیده

تاحالا یه مسافرت دونفره نرفتم حتی بعدازعروسی برای مشهد رفتنم اوناهم اومدن

وهزارتا دلشکستگی دیگه به بار آوردن

به این چیزا که فکر میکنم دلم میخواد طلاق بگیرم

از شوهرم بدم میاد

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حق داری خانواده شوهر منم همه چیزای خوبو فقط برا دخترشون میخوان مثلا مهریه منو ۱۴ سکه زدن گفتن مهریه پایین خیلی خوبه زندگی محکمتره برا دختر خودشونو ۵۰۰ تا زدن 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با این فکر ها فقط خودتو داغون میکنی

به نظر من به خوبی های همسرت ونقاط قوت زندگی مشترک تون تمرکز کن وآینده رو بساز،باور کن اینایی که گفتی دخالتی توی خوشبختی خواهر شوهرت ندارن،چه کسایی با عروسی های آنچنانی هم زندگیشون پایدار نبوده

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
همون روز ک نزاشتن بزی آرایشگاه باید بهم میزدی

آره  تقصیر خانوادم بود

من خیلی خوشگل بودم وخیلی خواستگار داشتم منتهی سخت گیر بودم و ازدواج نمیکردم ۳۲سالم شده بود

این پسرخالم پنج سال بود به پای من نشسته بود 

خانوادم گفتن بیا بروبه همین کم سخت بگیر

وقتی وارد رابطه شدم باهاش هرچی میگفتم اینا دارن به من سخت میگیرن اذیتم میکنن درکم نمیکنن

میگفتن نه تو داری سخت میگیری بس کن دیگه همین خوبه و من تک وتنها مونده بودم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حق داری خانواده شوهر منم همه چیزای خوبو فقط برا دخترشون میخوان مثلا مهریه منو ۱۴ سکه زدن گفتن مهریه ...

ازبس بی معرفت اند 

اگه بچه داری فکر گذشته رو نکن تلاش کن برای زندگیت که بهتر زندگی کنی طلاق بگیری چی بشه آینده نامعلوم

بچه دار نمیشم

الان با این فکر ها فقط خودتو داغون میکنیبه نظر من به خوبی های همسرت ونقاط قوت زندگی مشترک تون تمرکز ...

کاری ندارم به خواهرشوهرم

از فرق گذاشتن وبی عدالتی اینا دلم شکسته

من هم در چنین وضعیتی بودم ولی قبل از اینکه اوضاع جدی شه ازش جدا شدم 🫠

خوشبحالت

اینطور که معلومه شوهرت از خوانوادش دستور میگیره و اینکه عاشقت نیست اگر عاشقت بود جلو همشون محکم ازت ...

آره خیلی تابع مادرشه

چندبار بهش تذکر دادم مشاوره بردمش  ولی بی فایده بوده

من نمیگم که مادرشو ندیده بگیره  میگم اولویت بندی کنه

عادلانه رفتارکنه

کاری ندارم به خواهرشوهرماز فرق گذاشتن وبی عدالتی اینا دلم شکسته

می‌دونم عزیزم درکت میکنم،اخه چون گفتی طلاق ناراحت شدم ،ارزش نداره واقعا،میتونی با خیلی کارای دیگه زندگیتو محکم و قشنگ کنی

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲