2777
2789
عنوان

دیگه ذله شدم

241 بازدید | 24 پست

هرروز هرروز ریاضی تمرین میکنم با پسرم بازم میره مدرسه چیزی نمی نویسه یا اگه بنویسه هم غلط مینویسه

فقطم ریاضی نیستااا نگارشم همین طور

حفظیاتم همین طور(علوم ،مطالعات...)

چیکار کنم به نظرتون بلکم یه تغییری کنه

کلاسه سومه

تو خونه هزار بار یه درسو تمرین میکنیم یاد میگیره میره ولی بازم انگار نه انگار

چه دکتری ببرم چیکار کنم

یه راهکار بهم بگین😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم یه روانشناس کودک ببرین شاید ذهن مشغولی داره

ذهنش‌ برا همه چی مشغوله الا درس

دیروز چن ساعتی که ریاضی تمرین میکردیم کلا فکرش درگیر هواپیماش بود که چرا کار نمیکنه😢

کلاس سوم ابتدایی

ببین پسر منم کلاس پنجمه و یه مدت اینطوری شده بود خداروشکر الان دوباره خوب شده 

به نظرم باید فقط تکرار و تمرین نوشتاریش رو بیشتر کنی مثلاً به جای پرسش بگی جواب رو روی تخته برام بنویس 

ولی خدایی منم پیر شدم منم خیلی به درس بچه هام حساسم یعنی دیوونه شدم از دستشون 

از قبل مدرسه همینطور بود زود فراموش میکرد یا الان اینطوری شده؟؟

کلا خیلی مشکل داشتیم

تاخییر گفتار داشت مشکل توجه و تمرکز و بیشفعالی داشت

پنج سالش بود نه ماه دارو مصرف کرد ریتالین و آریپیپرازول

شش سالش بود با کمک گفتار درمانی حرف زد

از وقتی هم که مدرسه میره چنبار کلاس تقویتی و معلم خصوصی گرفتیم

فرقی نکرد الانم خودم باهاش تمرین میکنم

ببر دکتر  ی تست بدم شاید عدم تمرکز داره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه داشتن چقدر سخته

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ببین پسر منم کلاس پنجمه و یه مدت اینطوری شده بود خداروشکر الان دوباره خوب شده به نظرم باید فقط تکرار ...

به خدا خیلی سختمه

بچه کوچیک چهار ماهه هم دارم

میگم شاید دکتری دارویی چیزی اثر داشته باشه

😥

ببین پسر منم کلاس پنجمه و یه مدت اینطوری شده بود خداروشکر الان دوباره خوب شده به نظرم باید فقط تکرار ...

به خدا خیلی سختمه

بچه کوچیک چهار ماهه هم دارم

میگم شاید دکتری دارویی چیزی اثر داشته باشه

😥

دیروز اونهمه محیط و مساحت رو باهاش تمرین کردم

هزار تا مثال حل کرده

امروز رفته برا محیط مثلث از فرمول محیط مستطیل استفاده کرده

یعنی قشنگ میخواستم سرمو بکوبم به دیوار

به خدا خیلی سختمهبچه کوچیک چهار ماهه هم دارممیگم شاید دکتری دارویی چیزی اثر داشته باشه😥

درکِت میکنم ولی فکر نمیکنم با دارو خوب بشه شاید مشکل تمرکز داره. چاره ای نیست باید بیشتر تلاش،کنی و سوالات ریاضی فقط با تکرار و تمرین زیاد آسان میشن.