2777
2789

دوستان من یه مدت زیادی هست که دوست دارم به طبیعت برم ، پارک برم ، خرید برم ، کافه برم ، جاهای مختلف شهرو برم بگردم اما خب همسرم به دلیل کار نمی‌تونه در طی روز با من بیاد و همراهیم کنه از طرفی شب هم که میاد خب مسلماً نیاز به استراحت داره 

ما تفریحات دو نفره کم و بیش داریم و پیش میاد که شب بریم بیرون بگردیم رستوران بریم و غیره

اما خب من دوست دارم توی این هوای بهاری برم بیرون بگردم .‌

الان موضوعی که ذهنمو درگیر کرده اینه که مثلاً من الان می‌خوام برم پارک حس می‌کنم اگه تنها برم جلوه بدی داره یا کسی ممکنه برام ایجاد مزاحمت کنه 

یا اینکه تنهایی میرم خرید حس خوبی ندارم انگار یه اضطرابی همراهمه

از طرفی خیلی دوست دارم که به اون درجه از قدرت و استقلال برسم که تنهایی بتونم از زندگیم لذت ببرم 

این هم بگم که من شهر غریب هستم و دوستی اینجا ندارم

خانوادم هم یه شهر دیگه زندگی میکنن 

اگه پیشنهادی ، راه حلی ، چیزی دارید که روی خودتون جواب داده ممنون میشم بگید 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تنها میرم و برای اینکه هم سرم گرم بشه هم بهم خوش بگذره به گربه ها غذا میدم

من وقتی تنها میرم بیرون یه حسی بهم دست میده 

حس میکنم همه دارن به من نگاه میکنن 😐

تو شهر تون پارکی کافه ای مثلاً زیارت گاهی چیزی نیست کدوم شهری؟

تهرانم 

چون اینجا غریبم وقتی میرم بیرون یه حس عجیبی بهم دست میده

اینکه هیچ جا رو نمی‌شناسم ، خونه ی هیچ کسی از آشناهامون اطرافم نیست ، یه حس گم شدگی دارم انگار 

ولی خیلی دوست دارم این حس از بین بره و اینجا بشه مثل شهر خودم 

الان ۳ ساله که اینجام ولی هنوز مثل شهر خودمون نیست واسم

تهرانم چون اینجا غریبم وقتی میرم بیرون یه حس عجیبی بهم دست میدهاینکه هیچ جا رو نمی‌شناسم ، خونه ی هی ...

آخر هفته به شوهرت بگو بیرون ببرتت کاش تهران بودم با هم می‌رفتیم بیرون😊

نمیخوام خوب بودنمو ثابت کنم ترجیح میدم برن تجربه کنند و برگردن 😏