2777
2789
عنوان

امپول hcg

58 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یه راهنمایی میخوام کسی میدونه 

من روز ۱۵ سیکل رفتم سونو و اینجوری که فهمیدم گفت تخمک ازاد شده بهم‌گفت روز ۱۷ یه امپول hcg بزنم که میشد روز ۴شنبه و گفت دوشنبه و سه شنبه حتما رابطه داشته باشم ...من یکشنبه شب هم (شب قبل روزی که بهم‌گقت تخمک ازاد شده رابطه داشتم ) 

اینکه میگن شب ۴ش نباید رابطه داتشه باشید رابطه نداشتم ۴شنبه هم همسرم گقت خیلی خستس نمیتونه ...الان همش استرس دارم که تو اون بازه ی طلایی اقدام نکردم...یعنی ممکنه وقت رو از دست داده باشم ؟بعد من از دیروز عصر به طرز وحشتناکییی خسته ام و توان ندارم بخاطر امپوله ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا به این ساعت بندیا نیس اگ بخواد بگیره همون یبارم کار خودشو میکنه

حرفت درسته چی‌بگم والا 🫠این خستگیه خیلیی اذبتم میکنه الان حتی گوشی گرفتن دستم برام سخته در این حد بی حالم

نه کجاشو میگی ؟روز ۱۷ امپول زدم ولی روز ۱۴ و روز ۱۵ رابطه داشتم

😐

سر خود آمپولهای هورمونی تزریق نکنید شوخی بردار نیست آسیب جدی میزنه‌. حتما تحت نظر پزشک باشید. این سایتم پر شده از آدمای نادان و بی‌وجدان که اصلا نمیدونن موضوع چیه ولی همه جا نظر میدن و با جون مردم بازی میکنن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.