2777
2789

دختر منم همينه دقيقا من حس ميكنم كوتاهه دوست ندارم كوتاه باشه😬😁

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همينه دقيقا من حس ميكنم كوتاهه دوست ندارم كوتاه باشه😬😁

۱۱۶برای بچه پنج ساله کجاش کوتاهه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

زیاد بلند نیست تقریبا معادل یه خانم بالغ با قد ۱۷۰ میشه. چرا دوست داری کوتاه باشه؟!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میگم خیلی قد بلند نشه.مثلا ۱۸۰ اینا😮‍💨😮‍💨تا ۱۷۰ برای خانم عالیه۱۷۰ بشه عالیه وبلندتر جالب نیست🥲

قد خودت و همسرت چنده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میگم خیلی قد بلند نشه.مثلا ۱۸۰ اینا😮‍💨😮‍💨تا ۱۷۰ برای خانم عالیه۱۷۰ بشه عالیه وبلندتر جالب نیست🥲

😐چی بگم والا اگر خدا بخاد قد بلند بشه شما نمیتونی جلو رشدش رو بگیری

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

زیاد بلند نیست تقریبا معادل یه خانم بالغ با قد ۱۷۰ میشه. چرا دوست داری کوتاه باشه؟!

دوست ندارم کوتاه بشه..دوست دارم تا ۱۷۰ بشه

مثلا ۱۷۸ اینا خیلی بدم میاد خیلی درشت میشه🥲