اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3595 عنوان ترمیم معدل و ایجاد سابقه مدرسه بزرگسال 👀کنکوریا میشه بیاین🗣️ 446 بازدید | 32 پست بچها من برای ایجاد سابقه مقطع ۱۲ رو باید برم مدرسه بزرگسال ثبت نام کنم شماها ک پارسال مدرسه بزرگسال رفتید میشه بگید چجوریه؟ همونقدر که بقیه مدارس هستن سخت میگیرن ؟ تقلب توش میشه؟ خدای رنگین کمان🕊️ 1404/01/23 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3595 یعنی دیپلم ندارین؟ چرا دیپلم انسانی دارم میخوام کنکور تجربی بدم خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3595 به کمکتون خیلی احتیاج دارم کسی چرا نمیاد تو تاپیکم😭 خدای رنگین کمان🕊️
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11173 شما هر مدرسه ای بری ثبتنام کنیفرضاامتحانات نهایی ت جا دیگه برگزار میشه ربطی ب اون مدرسه نداره
دلارام۲۷۳۸۰ عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4209 چرا دیپلم انسانی دارم میخوام کنکور تجربی بدم چ سخت😂امتحانا ک یکیه از دوسال قبلم اکثر حوزه ها سخت گیری میکنن بخاطر تاثیر قطعی معدل و معمولا نمیشه تقلب کرد زیاد و اصلا ب ریسکش نمیرزه ک بخای سرتو تکون بدی همه هم حواسشون ب برگه خودشونه و کار خودشونو میکنن کسی ب کسی کمک نمیکنه دیگ لایک نکن.
دلارام۲۷۳۸۰ عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4209 حوزتم صرفا همون مدرسه ثبت نامی نیسشما با پشت کنکوری ها توی یه حوزه امتحان میدید لایک نکن.
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3595 شما هر مدرسه ای بری ثبتنام کنیفرضاامتحانات نهایی ت جا دیگه برگزار میشه ربطی ب اون مدرسه نداره مطمنید تو مدرسه بزرگسال میگن باید برم امتحان بدم خدای رنگین کمان🕊️
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11173 میخوای دیپلم تجربی بگیری؟کی میخوای بریدیگه مهلت تموم شده واسه خردادمن هفته پیش رفتم گفت روز اخرهولی برای ایجاد سوابق تحصیلی نمیدونم باید بری مدرسه یا از همون سایت اموزشپرورش
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3595 حوزتم صرفا همون مدرسه ثبت نامی نیسشما با پشت کنکوری ها توی یه حوزه امتحان میدید مننمیدونستماینو یعنی من مدرسه بزرگسال ثبت نام کنم باید جای دیگه ای برم برای امتحان؟ خدای رنگین کمان🕊️
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11173 مطمنید تو مدرسه بزرگسال میگن باید برم امتحان بدم با پشت کنکوریا امتحان میدیخیلی هم سختگیر شدن پارسال حتی به خودکار و پاک کن هم گیر میدادن خوراکی ها و ...
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11173 مننمیدونستماینو یعنی من مدرسه بزرگسال ثبت نام کنم باید جای دیگه ای برم برای امتحان؟ بله حتی بچه های مدرسه ای هم نهایی شون جای دیگه سفقط داخلی مدرسه اصلی هست
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3595 میخوای دیپلم تجربی بگیری؟کی میخوای بریدیگه مهلت تموم شده واسه خردادمن هفته پیش رفتم گفت روز اخرهولی ... عشقم من رشته ام انسانی بوده الان میخوام برای تجربی ایجاد سابقه کنم گفتن باید ۱۲ ام رو امتحان بدم مهلتش تموم شده؟🥹 خدای رنگین کمان🕊️
دلارام۲۷۳۸۰ عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4209 مننمیدونستماینو یعنی من مدرسه بزرگسال ثبت نام کنم باید جای دیگه ای برم برای امتحان؟ وقتی کارت ورود ب جلسه صادر شد براتون حوزتون اونموقع مشخص میشهایجاد ستبقه ای ها و پشت کنکوری ها با هم هستن و دوازدهما جدابرای ایجاد سابقم گمونم باید توی سایت ثبت نام کنید لایک نکن.
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11173 عشقم من رشته ام انسانی بوده الان میخوام برای تجربی ایجاد سابقه کنم گفتن باید ۱۲ ام رو امتحان بدم مهل ... اها برای ایجاد سابقه و ترمیم هنوز ثبتنام شروع نشدهولی برای بچه هایی که میخوان دیپلم بگیرن مجدد تموم شدهبهتره از اموزشپرورش منطقه بپرسی