2777
2789
عنوان

اینم از بی بی بی چک

184 بازدید | 20 پست

بی بی چک دادم صبح چون عجله داشتم باید میرفتم بیرون جوابش و ندیدم بعد از چندساعت اومدم خونه دیدم مثبته آنقدر خوشحال شدم بعد فهمیدم که اگر زیاد ادرار تو بی بی چک باشه به دلیل hcgکه داره بعد چندساعت مثبت میشه حتی اگه باردار نباشی و جواب فقط۵دقیقه اول درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالا مثبته 

فردا دوباره امتحان کن 

تو سایت دیدم میگفتن اگر خط تبخیر باشه آب بزنی بی بی چک رو و بشوری از بین می‌ره 

اگر نرفت یعنی مثبت 

حالا نمی‌دونم تا چه حد درسته این حرف 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم احتمالا مثبته فردا دوباره امتحان کن تو سایت دیدم میگفتن اگر خط تبخیر باشه آب بزنی بی بی چک رو ...

از حرصم انداختمش بیرون یه بی بی چک دیگه خریدم بزنم رو جعبش نوشته بود مثبت کاذب میده بعد چندساعت منم نزدم دیگه 

از حرصم انداختمش بیرون یه بی بی چک دیگه خریدم بزنم رو جعبش نوشته بود مثبت کاذب میده بعد چندساعت منم ...

حالا امتحان کن ببین چی میشه 

فردا صبح هم یکی بزن حتما 

جات باشم میرم آزمایش خیالم راحت بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙