2777
2789
عنوان

خانمایی که موهای بلند دارین

277 بازدید | 24 پست

من با بچه هشت ماهه موهام نزدیک کمرمه

تو بارداری خیلی رشد  موهام خوب شد، الانم ویتامین میخورم و کلا رشدش خوبه

با بچه یه خورده برام نگهداریش سخته، گاهی به سرم میزنه کوتاه کنم ولی دلم نمیاد

حتی تا آرایشگاه رفتم ولی پشیمون شدم و برگشتم

آرایشگرم هم گفت اگه خودت موی بلند دوست داری، ممکنه بعدا به خاطر کوتاهیش افسردگی بگیری

من همون که فهمیدم باردارم کوتاه کردم🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغذیه ات چجوریه ؟ من ۲ تا شوید داشتم که اونم نصفش ریخته هنوزم داره میریزه

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

من چند ساله کوتاه نکردم و خب عادت دارم بهشون بی شک نباشن ناراحت میشم

ولی بچه که بودم خیلی بیشتر ذوق داشتم

مامانمم حوصله نداشت موهای منو مرتب کنه

میزد پسرونه کچل پچل میکرد منو

منو میگی زجه میزدم هر دفعه 

بعدش که دیگه خوذم میتونستم تا الان کوتاهی درحد موخوره گیری کردم

اکه میتونی بهشون برسی کوتاه نکن ، وگرنه کوتاه کن ، موی کوتاه سالم خیلی زیباتر از موی بلند ماسالمه

حالا افسردگییی که دیگه زیاده رویه، ولی اره شاید پشیمون شی ، اگه بخاطر سختی میگی بباف و گیره کلیپسی بزن توی دست و پا هم نیست شستن و خشک کردنشم حالا ۱ ساعت زمان ببره دیگه در ۴ روز میتونی ۱ ساعت به موهات اختصاص بدی هرروز نشور

منم تا روی باسن بود 

کوتاه کردم پسرانه 

مثل گاو پشیمانم 

اگه کوتاه نمیکردم الان رسیده بود به خم زانوم😭😭😭😭😭

در ضمن ریزش مو حین شیردهی هیچ ربطی به کوتاه و بلند بودن مو نداره

یه دوره است باید بگذره

کوتاه نکن چه ویتامین‌هایی خوردی برا من بلنده ولی بشدت ریزش داره و کم حجم

مال منم قبلا خیلی ریزش داشت ولی فعلا بهتر شده

من قرص calmerz میخورم که دکتر برای تقویت بدنم در دوران شیردهی تجویز کرده

من چند ساله کوتاه نکردم و خب عادت دارم بهشون بی شک نباشن ناراحت میشمولی بچه که بودم خیلی بیشتر ذوق د ...

منم بچه بودم هرسری مامانم کوتاه میکرد کلی گریه میکردم

موهای من سالمه ، چون هر شش ماه نوک گیری میکنم

قبلا ریزش داشت ولی فعلا به خاطر مصرف مکمل های بارداری و شیردهی بهتر شده

منم بچه بودم هرسری مامانم کوتاه میکرد کلی گریه میکردمموهای من سالمه ، چون هر شش ماه نوک گیری میکنمقب ...

خب پس یه روز درمیونم بشورشون یه اسپری دوفازی بگیر چربم نکنه ذو مین بزن به موهات و تمام

منم تا روی باسن بود کوتاه کردم پسرانه مثل گاو پشیمانم اگه کوتاه نمیکردم الان رسیده بود به خم زانوم😭 ...

اتفاقا آرایشگرمم گفت ریزش مو ربطی به طول مو نداره به خاطر همینا پشیمون شدم از کوتاهی و فقط نوک گیری کردم

حتی آرایشگرم میگفت اگه بخوای کوتاه کنی، ازت موهاتو میخرم