2777
2789

دختر من روزی ۳یا ۴تا ۶۰ میلی با یکی و نصفی شیر خشک میخورد و بقیش  شیر خودمو میخورذ الان چندشبه دندون دراوردنشم شروع شده شبا هر یکساعت بیدارمیشه

مادرم اینا مین حتما شیرت سیرش نمیکنه نصفه شبا

به نظرتون چقدر بدم بهش شیر خشک که سیر بشه؟شیر خودم کمکی بشه دیگه

دیگه عادت کرده ب شیشه 

سینه خودتو ول میکنه ب مرور 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

ممکنه شیر خودتو نگیره دیگه اگرخیلی زیادش کنی. 

اگرم میخوای بیشترش بکنی شب ها بهش شیشه بده که گیج خواب باشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر دندونشه ک بیدار میشه. اگه وزن گرفته و نرماله پس نیازی ب شیر خشک‌نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم شیش ماه دیگه باید غذا رو شروع کنی بدنش نیاز ب غذا دارهالان شیرش رو زیاد کنی بعد میخوای از شیر ...

اخه سه شنبه هفته پیش دکترش گفت فعلا غذا نده زوده

ولی خودم دیگه از امشب بهش میدم اخرشب فرنی بخوره یکی دوتا قاشق نصفه شبم شیرخشک میدم شاید اروم تر بخوابه

اره قد و‌وزنش و سه شنبه هفته پیش بردم گفت اوکیه دکترم گفت بی قراری برای دندونه

پس به حرف اطرافیان گوش نده. شبا هم ک بیدار میشه مدام بهش شیر نده بغلش کن آرومش کن ک بخوابه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اخه سه شنبه هفته پیش دکترش گفت فعلا غذا نده زودهولی خودم دیگه از امشب بهش میدم اخرشب فرنی بخوره یکی ...

وا برای چی بده اتفاقا بعضیا بچه هاشون ضعیف باشه دکتر میگه از ۴ ماهگی غذا رو شروع کنن 

از چندتا دکتر دیگه هم بپرس ولی اصولا از ۶ ماه دیگه غذا میدن

اخه سه شنبه هفته پیش دکترش گفت فعلا غذا نده زودهولی خودم دیگه از امشب بهش میدم اخرشب فرنی بخوره یکی ...

عزیزم از اینترنت بزن مراحل اندازه فرنی رو بخون، یکی دوتا قاشق برای شروع زیاده، بعد اینکه فرنی باید آنقدر شل باشه که بچه راحت قورت بده عین شیر

اخر شب هم بهش غذا نده عزیزم توی روز بهش بده ک هضم بشه غذاش 

شب میدی بعدش میخواد بخوابه میمونه سر دلش دل درد میگیره