2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من حسم میگه توافق میکنن و همه چی ارزون میشه

خیلی خوشبین هستین شما 

درصورت توافق هم بنظرم تغییر آنچنانی نمیکنه حتی اگه طلا بره پایین چیزای دیگه نمیره دست سرمایه گذار و تولید کنندس وقتی نخوان قیمتشونو ببرن پایین بازار تغییری نمیکنه 

طلا هم بنظرم خیلی پایین نمیاد احتمالا رو 7 یا نهایت 6900 بیاد زیاد تفاوتی نمیکنه 

خیلی خوشبین هستین شما درصورت توافق هم بنظرم تغییر آنچنانی نمیکنه حتی اگه طلا بره پایین چیزای دیگه نم ...

الان انس جهانی سقف امسال که 3200 بود رو زده و امکان اصلاحش هست اگه اصلاح دلار و انس جهانی همزمان بشه طلای داخلی میتونه کاهش خوبی داشته باشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤