2777
2789
عنوان

درموردهندچیزی میدونین

366 بازدید | 53 پست

من عاشق هندم نمیتونین تصورکنین چقدردوسش دارم خیلی ازآداب ورسومش هم دوست دارم جشن هاشون... 

شایدیه سری ها بگن فیلم هندی دیدی ولی نه اصلا اینم بگم من درسته که عاشق هندم ولی فیلم سلام بمبئی وچمیدونم سلمان خان واینارم ندیدم، کلا ی احساس عجیبی به هند دارم:) 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

ولی خیلیا ازکثیفی اش میگن خیلیا از خوبیش کلانظرشماچیه؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه 

به بهداشت اعتقادی ندارن وافرادسفیدپوستم براشون جذابن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اکثرا گاو میپرستن

گاو نمیپرستن 

گاو رو موجود مقدس می دونن و بهش احترام میزارن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

خیلی خرافه هم دارن یه خانم خیری بود تو تلویزیون صحبت میکرد ک اونجا به بچه های معلول کمک میکرده مثلا میگفت بچه معلول خودشونو داغ میکردن کتک میزدن میگفتن این چون شیطانیه. معلوله

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیه به بهداشت اعتقادی ندارن وافرادسفیدپوستم براشون جذابن

چی طبیعیه ولی شنیدم شهرایی مثل دهلی وبمبئی وایناخیلی خفنن وکثیف نیستن

کثافت میباره از خودشون و غذاهاشون

ولی میگن بالاشهرشون اینطوری نیست راسته؟