2777
2789
عنوان

طلاق دوربرتون خانومی دیدین جدا بشه با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست
الان خانوادم حمایتم میکنن و میگن جدا شو شاید ب ماه دیگه برسه دیگه حمایتی در کار نباشه الان بهترین مو ...

حمایت خانواده رو بزار کنار 

خانواده دو هفته حمایتگرن 

ببین خودت چند مرده هلاجی 

فقط رو کمک خدا و خودت حساب کن 

ببین میتونی بعد جدایی کار کنی خونه بگیری مستقل باشی اگر تو خودت نمیبینی جدا نشو بمون تا بچه هات چندسالی بزرگتر بشن و خودتم پول جمع کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این همه سال باهام یک بار مشاوره میومد یا میزاشت برم هیچ فایده ای ندارد

ببین عزیزم خیلی هامون یه روزایی میرسه که فکر میکنیم اخر خط و دیگه نمیشه ادامه داد ولی بخاطر بچه‌ها هم که شده باید ادامه داد مشکلاتی که گفتی قابل اصلاح. 

بالاخره یه رگ خوابی داره سعی کن برای آرامش خودتم که شده رگ خوابش پیدا کنی. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

عزیزم خودتوازاین جهنم بکش بیرون این آدم هرکاری کرده توبری توکل بخدا کن ترکش کن سریع هم پیگیرکارای طلاقت شو خودتودوست داشته باش نگران بچه هات نباش بسپرشون بخدا دادگاه هفته ای یکبار اجازه دیدارمیده  میتونی ببینیشون

خودم یه بچه ۳ ساله داشتم

توان مالی نداشتم

پس انداز و درآمد و شغلی نداشتم

خانوادم حمایت نکردن اولش که خودمو هم قبول نمی کردن ولی دیدن من تصمیم خودمو برای جدایی گرفتم گفتن بچه رو نباید بیاری

من حتی ۱۰۰۰ تومن کرایه تاکسی و هم نداشتم برم خونه پدرم

رفتم و فوری اولش یه شغل برای خودم دست پا کردم و جدا شدم  ۸ ماه مراحل جدایی طول کشید و ۸ ماه بعد جدایی ازدواج مجدد کردم الان ۱۶ سال از اون روز میگذره

اولین دخترم و هر فته می‌دیدم

اما ازدواج که کردم راهم دور شد و شوهر سابقم هم لج کرد که من دخترم و نبینم یه مدت دوندگی کردم که ببینمش دیدم داره زندگی دومم هم لطمه میخوره یه مدت نتونستم دخترم و ببینم بعد اینکه دخترم بزرگ تر شد دیگه خودش آمد و مجازی هم در ارتباط هستیم

خودم یه بچه ۳ ساله داشتمتوان مالی نداشتمپس انداز و درآمد و شغلی نداشتمخانوادم حمایت نکردن اولش که خو ...

اوضاعش چطور بود با نامادری می‌ساخت از لحاظ روحی خیلی لطمه نخورد ؟

اوضاعش چطور بود با نامادری می‌ساخت از لحاظ روحی خیلی لطمه نخورد ؟

از نظر روحی حتما مشکل پیدا میکنه بخصوص زمانی که میاد مادر و میبینه و بر میگرده

اوضاع ش خوبه چون چند باری که دخترم به هر دلیلی که اصلا ربطی به نامادری نداشته ناراحت و تو فکر بوده پدرش جوری نامادری و زده که یه دست و یه پا و فکش شکسته بود با چند جراحی درست شد

و گفته بود نه تنها تو خودت حق نداری دخترم و ناراحت کنی بلکه نباید بزاری هیچ وقت دخترم از چیزی ناراحت بشه

پدرش به خاطر دخترم زمین و زمان و به آتیش میکشه