2777
2789
عنوان

این زندگی وجود داره یا الکیه

299 بازدید | 17 پست

زندگی که مرد دوست داشته باشه توام دوسش داشته باشی یه خونه کوچیک داشته باشید و خوشبخت باشید 

خوشبخت واقعی ها 

هست یا دیگه رویا شده؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

هست ولی اینکه همیشه در حال عشقولانه حرف زدن باشن نه حتما اصطکاکهایی پیش میاد و دلخوری هلیی چون دو ادم مجزان

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تو هزار تا یکی اینجوری جفت و جور درمیاد

خیییلی کم شده خیلی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من فقط یه زوج خوشبخت دیدم تو زندگیم

دخترعموم و پسرعموم

از بچگی همبازی بودن و خیلی خونواگی رفت و آمد داشتن

و مثل هم بود فرهنگاشون

هر دو با اخلاق و خاکی

یه جاییم دیدن به درد هم میخورن و ازدواج کردن

اگه دوطرف هم از نظر مادی هم از نظر پذیرش تفاوت های جزئی قانع و واقع نگر باشن و به هم دیگه و خوانواده هاشون احترام بذارن بله میشه

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی

من و شوهرم همو دوست داریم. خونه و ماشین داریم. بچه داریم ولی دغدغه هم زیاد داریم 

خوشبختی و بی دردی صد درصدی وجود نداره

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
من و شوهرم همو دوست داریم. خونه و ماشین داریم. بچه داریم ولی دغدغه هم زیاد داریم خوشبختی و بی دردی ص ...

مثلا ذغدغتون چیه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی