2777
2789

الهی هرکی نداره خدا بهش همه چی بده ما هم خونه دارشیم خسته شدم از خونه های دربو داغون مردم تازه هزار منت هم میذارن قیمت ها خیلی رفته بالا😔

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

13صفر یادت نره یه کلید یا جاکلیدی بخر بزار کنار 

خیلیا اینجوری خونه دار شدن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی امین منم مستاجرم از خدا میخوام همه مستاجرهارو صاحب خونه کنه و از خدا میخوام وجدان بده ب صاحب خو ...

وجدان مرده مرده کلا گفت یا پول رو بریزید یا خالی کنید

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
عزیزم توکل به خدا کن.اگه خدا بخواد همه چی حل میشه.پدر مادر من بعد از 50 سال مستأجری صاحب خونه شدن.اگ ...

خدا تو جوونی بده دلم پیر شده بس که حرص خوردم از نداری هزار چیز دیگه