2777
2789
عنوان

بارداری با تخمک خیلی کوچیک

485 بازدید | 23 پست

میخواستم بهتون بگم از رحمت خدا ناامید نشین ماه ماه پیش که رفتم برا سونو تخمک روز15چنتا شش میل بیشتر نبود و هم دکتر سونو هم دکتر خودم گفتم امکان بارداری نی و ماه بعد محرک باید بخوری.منم بی خیال شاید یکی دو بار اقدام الکی بدون امید اما باردار شدم .امروز که برا سونو قلب رفتم دکتر سونو بهش گفتم تعجب کرد و گفت دخترم همه چیز نمیشه با علم توضیح داد.خواستم بگم از رحمت خدا ناامید نشین 

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول و آخر خودش باید بخواد.امیدوارم از تههههه دل قسمت همه منتظراااا

مبارکت باشه گلم...

ایشالا به سلامتی

منم دقیقا یکی از ماماناییم که دکترا جوابش کردن, تا چند وقت پیش بزرگترین امیدم این بود که همسرم قبول کنه با تخمک اهدایی باردار شم. ولی از یه طرف دوست نداشت احیانا بچمون شبیه کسی دیگه بشه از یه طرف نگران مسائل شرعی تخمک اهدایی بود. بخصوص که خانمهای متاهل و یا اونایی که با صیغه در تعهد مردی هستن هم تخمک میفروشن, به خدا استغاثه بردیم.و خداوند دست رد به اشکامون نزد. الان نی نی مام 10 هفته شه

روری هزار بار شکرش می کنیم. واقعا هبچ علمی بر علم الهی نمی چربه, عظمتشو شکر

خدایا به همه منتظرا نی نی سالم و صالح عطا کن🙏

ممنون ازخبرخوشحال کننده ات،مبارکت باشه روحیه دادی،فدات😘😘💓💓

ازاردیبهشت 97منتظریه فرشته کوچولوهستم😢خدایایه سوال؟🤔قربونت برم توکه مهربونی وقتی شوهرم بهم میگه نازاعرضه نداری برام بچه بیاری،توناراحت نمیشی؟؟؟؟ خدایامرسی که صدای دل شکستموشنیدی،وتوی ماه رحمتت ماه رمضان فرشته کوچولوموگذاشتی تودلم،خدایاجان امام رضامواظبش باش سالم بیاد،خیلی تنهام
مبارکت باشه گلم... ایشالا به سلامتی منم دقیقا یکی از ماماناییم که دکترا جوابش کردن, تا چند وقت پیش ...

عزیزمممم. ایشالا خدای مهربون معجزه ای که بهت داده رو واست حفظ کنه..

❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜
مبارکت باشه گلم... ایشالا به سلامتی منم دقیقا یکی از ماماناییم که دکترا جوابش کردن, تا چند وقت پیش ...

ای جوووونم.مبارکه به سلامتی

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
ای جوووونم.مبارکه به سلامتی

دورت بگردم...

ای کاش همه آدما اینجوری تو خبرای خوب , باهم شریک باشن

یادمون باشه هر روز واسه اونایی که منتظر بچه ن دعا کنیم. چون دردشو تجربه کردیم. من که خیلی غصه میخوردم

اول و آخر خودش باید بخواد.امیدوارم از تههههه دل قسمت همه منتظراااا

عزیزممم. خدا مراقبه نی نیت باشه ایشالا. چقدر خوبه که حس خوبتو با هممون تقسیم کردی. واقعا خدا فقط کافیه که بخواد

فدات بشم... ایشالا ویدا جون و نی نیشم در پناه ایزد منان💫💞

مرسی مهربووووون. ایشالاااا. 

تهرانی شما؟ پزشکت کیه؟ 

انوکساپارین استفاده میکنی؟

فدات شم آره گلم,  شبی یدونه میزنم دکترم خانم لیلی صفدریانه

منم دارم میزنم. 

خیلی سخته. 

منم دارم میزنم.  خیلی سخته.

آی گفتیییییی

من که هرگز بهش عادت نمی کنم😶😶😩

شما خودت میزنی؟ یا میدی واست بزنن؟

کجای شکمت؟

من خودم میترسم سوزن تو شکمم فرو کنم. شب اول رفتیم درمانگاه, زد تو بازوم ولی بعدش دوستای نی نی سایت بهم گفتن تو خونه و دو طرف شکم بزنم .دو شب بعدش همسرم واسم زد ولی میگه حس میکنم دارم فرو می کنم تو کیسه آب😂😂

بهش گفتم نگران نباشه ولی بخاطر سقطهای قبلیم استرس داره. طفلی خواهرم کار هر شبش شده بیاد واسم بزنه

برا من دو طرف ناف به فاصله 4 یا 5 سانت دوذتر از ناف میزنه دکتر گفت به پهلوها هم میشه زد. خلاصه الان" آبکش بانو" صفت جدیدمه😎😂😂