2777
2789

انقد حالم بده با اینکه باردارم دلم میخواد بعد ب دنیا اومدن بچه اگه خوب نشدم خودکشی کنم 

دو ساله درماتیت دور دهن و دماغ دارم الان یه تیکه هم از پیشونیم درماتیت گرفته ینی آرزوی مرگ دارم پیش یه دکتر رفته بودم قبل بارداری ولی خوب نشده بودم الان هم که انقد حالم بده اندازه نداره 

چیکار کنم خداوندا؟😔😔😔😔😔چرا انقد بدبختم من خدایا بسته آخه این بیماری پوستی چی بود 

نمیدونید چقد حال آدم رو بد می‌کنه همش قرمزه میخاره یا پوسته پوسته میشه افتضاح 😔😔😔😔😔🥺🥺🥲🥲🥲🥲کرم مرطوب کننده هم که میزنم فایده نداره 

کسی می‌دونه چه کار کنم تا آخر عمر دعاش میکنم بخدا 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

منم درگیرشم،برای من خدا رو شکر صورت رو ول کرده الان رو قفسه سینه زخم میشه میخاره😐دکترم رفتم فایده نداره،اینجور بیماری ها خوبم بشن باز یه روزی دوباره برمیگردن

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماهه بارداری؟؟ 

پماد ان ان عالیه ولی برا بارداری ضرر داره ، بچه به دنیا اومد بزن همشون میره ، البته دوره ای هس ینی درمان نمیشه ولی تا وقتی بزنی خوبه ، فعلا بزن تا بتونی دکتر خوبی پیدا کنی و درمان کنی 

منم درگیرشم،برای من خدا رو شکر صورت رو ول کرده الان رو قفسه سینه زخم میشه میخاره😐دکترم رفتم فایده ن ...

روی سینت چجوری شده نمیتونی یه لحظه عکس بدی ببینم زود پاک کنم 

آخه من باردارم لک زد سینم زیرش و دور گردنم تو بارداری ببینم واقعا مال بارداریع یا درماتیت تو رو خدا اگه میشه یه لحظه بزار عکس یه تیکه ببینم مرسی

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
چن ماهه بارداری؟؟ پماد ان ان عالیه ولی برا بارداری ضرر داره ، بچه به دنیا اومد بزن همشون میره ، البت ...

دیگ اخراشه چند روز دیگ زایمان میکنم عزیزم 

عع واقعا 

درمانش چیه آخه من چه غلطی کنم بمیرم راحت شم

وای من مامانم درماتیت داره . دقیقا همین حرفا رو میزنه

به نظرم از دید خودتون مشکلتون خیلی بزرگه و بقیه شما رو اینجوری نمیبینن

من مامانم فکر میکنه به خاطر درماتیتش خوشگل نیست ولی من واقعا عیبی تو صورتش نمیبینم و به نظرم خوسگل ترین آدم دنیاس

باور کنین اونقدر که فکر میکنین مشکلتون بزرگ نیست . به خاطرش زندگیتون رو خراب نکنین 

سعی کنین قبل به دنیا اومدن بچتون برین پیش مشاور تا یکم حساسیتتون رو نسبت به این موضوع کمتر کنین 

من وقتی به دنیا اومدم مامانم به خاطر درماتیت اصلا رفت و امد اجتماعی نداشت و خیلی من به خاطرش اذیت شدم

یه نفر اینطوری بود می گفت گوجه فرنگی و رب گوجه رو به طور کامل از غذاش حذف کرده و خوب شده .

اگر پیش یه متخصص طب سنتی خوب بری ، خیلی میتونه کمکت کنه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
روی سینت چجوری شده نمیتونی یه لحظه عکس بدی ببینم زود پاک کنم آخه من باردارم لک زد سینم زیرش و دور گر ...

الان تقریبا خوب شده حاش ولی بازم برمیگرده،اگه قرمزه و میخاره و زخم میشه درماتیته

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

دیگ اخراشه چند روز دیگ زایمان میکنم عزیزم عع واقعا درمانش چیه آخه من چه غلطی کنم بمیرم راحت شم

ببین خواهر من خیلی درگیرش بود اما الان خیلیییییی کم ، هر از گاهی میاد 

فردا ازش میپرسم پیامم ریپلای بزن بهت بگم چیکار کنی 

وای من مامانم درماتیت داره . دقیقا همین حرفا رو میزنهبه نظرم از دید خودتون مشکلتون خیلی بزرگه و بقیه ...

خب وقتی خوب نمیشه میدونی چه حس بدیه؟ همش میخاره همش یهو خشک میشه پوست انگار کش میاد داغونه همه میگن وای پوستت چرا اینجوری شده و مسخره میکنن خسته م خسته 

الان تقریبا خوب شده حاش ولی بازم برمیگرده،اگه قرمزه و میخاره و زخم میشه درماتیته

چی زدی خوب شده ؟

ببین خواهر من خیلی درگیرش بود اما الان خیلیییییی کم ، هر از گاهی میاد فردا ازش میپرسم پیامم ریپلای ب ...

واقعا 

باشه عزیزم تو رو خدا یادت نره پس

خب وقتی خوب نمیشه میدونی چه حس بدیه؟ همش میخاره همش یهو خشک میشه پوست انگار کش میاد داغونه همه میگن ...

درک میکنم اما اگه کاری از دستتون بر نمیاد لطفا سعی کنین به خاطر خودتون و بچتون باهاش کنار بیاین .‌ میدونم سخته اما به هر حال باید زندگی کنین ‌. نمیتونین همیشه به خاطرش ناراحت باشین